• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Aralık 2016 11:20

Çubuk Kaymakamı Çenet Görevde

Çubuk Kaymakamı Çenet Görevde

Hakkari Yüksekova ilçesinden Çubuk’a ilçesine atanan İbrahim Çenet görevine başladı.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle Eskişehir Odunpazarı Kaymakamlığına atanan Çubuk ilçe Kaymakamı Cemal Şahin’in yerine Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet atanmıştı.

Ziyaretleri kabul eden Çenet: “Görevimize başladık. Öncelikle ilçeyi tanımaya vatandaşlarla tanışmaya çalışıyor, şimdilik gelen misafirlerimizi ağırlıyoruz. Çubuk güzel sakin bir ilçe, sorun yaşamayacağımızı düşünüyorum” dedi.

İbrahim Çenet Kimdir?

07 Ekim 1975 Osmaniye doğumlu olan İbrahim Çenet, orta öğrenimini Osmaniye’de tamamladı ve 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirdi. 3 yıl süren kaymakamlık stajında ‘ODTÜ’de dil eğitimi, MGK Genel Sekreterlikte Kamu Diplomasi Kursu, İngiltere’de iki ay dil eğitimi, Nurdağı ve Gölpazarı Kaymakam Vekillikleri, Yerel Yönetim Reformu, Sınır ve Gümrük İşlemleri, Toplumla İlişkiler, Kamu Yönetiminde Yeniden Yapılandırma ve İnsan Haklarında Mülki Amirlerin Denetim Kapasitelerinin Artırılması’ kurslarına katıldı. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sosyal Bilimler Enstitüsünde 2009-2010 Uluslararası İlişkiler Bölümünde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Onaylanan Tezi, ‘Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardımlar İpa Dış ilişkiler bağlamında Bozcaada örneği’ 2013 yılında İngiltere’de Essex Üniversitesi Hukuk Fakültesinde ‘hukuk master’ı yaptı. Evli ve 2 çocuk babası olan Çenet’in hobileri arasında şiir ve hikâye yazımı da var.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.