• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Ekim 2016 16:07

Çubukspor Sivastan Mutlu Döndü

Çubukspor Sivastan Mutlu Döndü

Lige deplasman galibiyetleriyle başlayan Çubukspor  Pazar günü Ankara Cebeci stadında Sivas Yıldızeli Birlikspor’u konuk etti.

Maça hızlı başlayan taraf Çubukspor oldu. Ancak maçın 6. Dakikasında  girdiği ikili mücadelede sakatlanan  Arif(28) oyundan çıktı. Yerine 7 numaralı formasıyla Tolga  oyuna dahil oldu.

14 . Dakikada Çubuksporlu futbolcu Murat (34) sarı kart gördü. 20.dakikada Barış’ın

23 .  dakikada  Cem’e ceza sahası dışında yapılan faul atışlarından Çubukspor faydalanamadı.28 ve 29. Dakikalarda Yıldızeli  Birlikspor üst üste kullandığı korner atışlarını değerlendiremedi.

30 . dakikada Çubukspor kalesinde büyük tehlike atlattı. Yıldızeli bu pozisyondan da yararlanamadı. Çubukspor 32. Dakikada korner atışı kullandı. Korner atışı diğer köşeden taca gitti.

İlk yarıda başka önemli pozisyon olmadı ve ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıya Çubukspor hızlı başladı. İkinci yarının 50. Dakikasında Yıldızeli Spor kalecisi kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Bu dakikadan sonra Yıldızeli spor oyuna on kişi ile devam etti.

Çubukspor 57 ve 58. Dakikalarda üst üste kazandığı korner atışlarını değerlendiremedi.

60 . Dakikada Çubukspor Yıldızeli ceza sahası içerisinde yakaladığı bariz gol pozisyonunu değerlendiremedi. Üst üste attığı 4 şut defans ve kaleciden geri döndü.

Bu dakikalarda Çubukspor’un baskısı dahada arttı.  61. Dakikada Çubuksporlu futbolcunun sert şutu auta gitti.  Çubukspor 62. Dakikada Çubukspor  Tolga Kara(61) golü buldu.  1 – 0.

67 . dakikada Yıldızelispor’un şutu yan ağlarda kaldı. 68. Dakikada Çubukspor Tolga Kandemir (7) ile gol fırsatını değerlendiremedi.

68     Dakikada Hasan Üstün(19) ün sert şutunu Yıldızeli kalecisi güzel bir vuruşlu dışarı gönderdi.

69     69 . dakikada Çubukspor ceza sahası içerisinde gol fırsatını değerlendiremedi. Top kornere çıktı. Cem(10)’in kullandığı korner atışını Çubukspor değerlendiremedi. Baskılı oyununu devam ettiren Çubukspor 78. Dakikada Mustafa (8)’ın ayağından 2. Gölünü buldu. 2-0

Bu dakikalardan sonra tek kale oynayan Çubukspor 3. gol fırsatını yakalayamadı.

84 . Dakikada Hasan(6) oyundan çıkarken 99 numaralı formasıyla oyuna Tayfun Çulha girdi. 61 numaralı Tolga Kara oyundan çıktı yerine 9 numaralı formasıyla mete Özer oyuna dahil oldu. Maçta başka gol olmayınca maç 2-0 Çubukspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Maçtan sonra görüşlerini açıklayan Teknik Direktör Ufuk Sarı” Takımımız güzel bir oyun sergileyerek maçı 2-0 kazandı. Futbolcularımı kutluyorum. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi yeni bir takım oluşturduk. Takımı oluştururken birbirini tanıyan oyunculardan kurmaya özen gösterdik. İki deplasman galibiyeti ve bir de bu maçı alarak puanımızı 9’a çıkardık. Bir maçı kendi sahamızda kaybettik. Buna kaza diyelim. İyi oynayamadık o maçta. Ama bundan sonraki maçlarımızda takımımız daha iyi olacak. Futbolcularımız birbirini tanımaya başladı. Bundan sonra oynayacağımız maçlara daha iyi hazırlanarak Çubukspor’u şampiyon yapmak için çalışacağız” dedi.

Kulüp Başkanı Fatih Işık: “Futbolcularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Bu maçında 2-0 galip bitirerek 3 puanı alan taraf olduk. Geçen haftada deplasmanda galip geldik.  Biz yönetim olarak Çubuk halkının ve taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamalarını ve desteklerini bekliyoruz” dedi.

Işık, maçtan sonra futbolculara 1000’er TL prim verileceğini de sözlerine ekledi.

cubukspor-yildizeli

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.