• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Şubat 2017 13:15

Çubuk’ta Bir Kadın 2 Aydır Kayıp

Çubuk’ta Bir Kadın 2 Aydır Kayıp

Çubuk’ta 40 yaşındaki Birsen Ersoy adlı kadın, eşini ve 2 çocuğunu bırakıp, evdeki altın ve paraları da alıp kayıplara karıştı.

Olay, 24 Aralık’ta Çubuk’un Cumhuriyet Mahallesi, Fidanlık Sokakta meydana geldi.

Hastaneye gidiyorum diyerek çıkan 40 yaşındaki Birsen Ersoy, ayrılırken yanına 50 bin TL nakit para 40 adet bilezik 40 adet çeyrek altın toplam da 200 bin TL’yi alıp kayıplara karıştı. Çubuk‘un Cumhuriyet Mahallesi, Fidanlık Sokakta oturduğu evden 24 Aralık Cumartesi günü öğleden sonra hastaneye gitme bahanesiyle ayrılan 2 çocuk annesi Birsen Ersoy’dan 2 aydır hiçbir haber alınamıyor. Kendisinden 24 Aralık’tan bu yana haber alınamayan ev hanımı anne Ersoy, kızını öpüp, bana bir şey olursa, kardeşine iyi bak, babana da söyle size iyi baksın” diyerek ayrıldı. Durumu hemen polise bildiren eş 40 yaşındaki Niyazi Ersoy karısının bir an önce bulunmasını istiyor. Kayıp anne geride gözü yaşlı bir eş, 14 yaşındaki kızı Büşra ve 9 yaşındaki Muhammed Can’ı bırakıp hiçbir iz bırakmadan kayıp oldu.

Niyazi Ersoy eşinin hayatından endişe duyduğunu belirterek: “Eşim, kızıma hastaneye gideceğim diye çıkıyor. Giderken de 50 bin TL nakit para 40 adet bilezik 40 adet çeyrek altını alıp gidiyor. Eşimin hiçbir maddi sıkıntısı yoktu. Daha bir tokat bile vurmadım. Bütün her yeri aradık. En son Esenboğa Havalimanın da görülüyor. Altın ve paralar için onu kandırmış olabilirler. Hayatından endişe ediyorum. Kendisine buradan sesleniyorum. Bize geri dönsün” diye çağrıda bulundu. Birsen Ersoy’un en son Esenboğa Havalimanı’ndan Antalya uçağına bindiği tespit edildi. Hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Niyazi Ersoy, eşinin yaşıyorsa haber vermesini çocuklarının başına gelmesini, gören ve duyanların kendisine bildirmesini istedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.