• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

17 Haziran 2017 09:28

Çubuk’ta uyuşturucu ile mücadele başladı

Çubuk’ta uyuşturucu ile mücadele başladı

Çubuk’ta uyuşturucu ile mücadele için ilçe kurulu toplantısı kaymakam İbrahim Çenet başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakam Çenet, “Çubuk’ta şu bilinsin ki bir kere bu zehir tacirlerine asla aman vermeyeceğiz. Çocuklarımızı onlara zehirletmeyeceğiz. İlçe olarak el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Kaymakam Çenet konuşmasının devamında: “İlçemizde uyuşturucu ile mücadele konusunda hem sahada hem de kurumlarımızda etkin bir çalışma başlattık. Okullarımızda bu konuda öğrencilerimize verdiğimiz seminerler devam edecek. Polisimiz, 7/24 bu konuda müteyakkız görevini sürdürecek. Nitekim bu çalışmalar semeresini vermeye başladı. Birçok zehir taciri tutuklandı. Sağlık kurumlarımız da önleyici müdahale çalışmalarını sürdürüyor. Bakınız sevgili anne babalar; bu kapsamda bir risk grubu var. Boşanmış ailelerin çocukları, madde kullanımında daha çok karşımıza çıkıyor. Lütfen aile bağlarımızın temelini güçlü tutalım. Hayat bir mücadele, en ufak bir sorunda pes edip soluğu boşanma müessesesinde almayalım. Ayrıca, çocuklarımızın arkadaş çevresine dikkat edelim. Kimle oturuyor? Kimle geziyor? Nereye gidiyor? Bilelim. Bu konu hassas bir konu; “komşular duyar da rezil oluruz” diye düşünüp meseleyi saklamadan sosyal hizmetler müdürlüğümüz ile temasa geçelim. Çocukların boş zamanlarının içini biz dolduralım. İnşallah bizler düzenli olarak bu çalışmalarımıza devam edip sizlerin de yardımıyla bu işin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

İlçe kaymakamlığında kaymakam İbrahim Çenet başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, kurum müdürleri, uyuşturucu ile mücadele komisyonu üyeleri ile ilgili kurumların müdürleri katıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.