• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Temmuz 2017 11:03

Kaliteyi Arayanlara Fenomen Bay Kuaförü Açıldı

Kaliteyi Arayanlara Fenomen Bay Kuaförü Açıldı

Çubuk’un Çankaya’sı olarak bilinen Cumhuriyet Mahallesinin erkek kuaförü ihtiyacını Fenomen Bay Kuaförü doldurdu.

Kalite ve hijyen bir ortamda hizmet veren Fenomen Bay Kuaförü, hijyene ve kaliteye önem veren müşterilerine birçok hizmeti aynı anda sunuyor.

Fenomen Bay Kuaförü farkı; klimalı işyerimize yazın serin, kışın sıcak bir ortam. Wifi, TV, içecek ikramı. Kişiye özel hizmet yapılırken yine kişiye özel her çeşitten şampuan uygulanıyor. Ultra viole steril makinelerle tam hijyen. Taze çay ve her türlü içecek ikramı. Hijyen havlu, kaliteli sıfır malzeme rahat ve serin bir ortam.

İçeceğinizi yudumlarken, televizyon seyredebilir, gazete okuyabilir, hatta internette dolaşabilirsiniz.

55 metre kare geniş alanı ile 5 yıldızlı otel konforunda 5 yıldızlı kuaför hizmeti sunan Fenomen Bay Kuaförü siz değerli müşterilerini bekliyor. Farkı hissedin, kalitenin keyfini çıkarın. Bizi unuttuğunuz anda internette ve arama motoruna sadece “Fenomen Bay Kuaförü” yazmanız yeterli.

Çubuk’ta bu mesleği 17 yıldır severek yaptığını belirten Koray Özdemir: “Mesleğimiz konusunda iddialıyız. Bunun için tecrübemizi, kalite ve hijyeni ön plana çıkarıyoruz. Reklama önem veriyoruz. Kalitede iddialıyız. Kaliteli firmalarla çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliğimiz. Bizi yerimizde görmenizi ve bize hak vermenizi istiyoruz” diye konuştu.

Firma Bilgileri

Fenomen Bay Kuaförü
Belirtilmemiş Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Vehbi Tekin 19 Ağustos 2017 23:48 CEVAPLA

    Anlatılandan daha iyi bir yer müşteri memnuniyetine önem veren bir isletme herkese tavsiye edebileceğim bir yer Fenomen Bay Kuaförü Allah işini rast getirsin Koray Özdemir kardeşim başarılar.

  • Mehmet Aydoğan 29 Ağustos 2017 12:33 CEVAPLA

    İsletme gayet güzel müsteri memnuniyeti en ust seviyede tutulmakta ürünler kaliteli

  • Ahmet Önal 29 Ağustos 2017 15:16 CEVAPLA

    Mahallemizin fenomeni Koray bey tecrübesiyle verdiği hizmetlere Teşekkürler müşteri memnuniyeti ön safada olan bir işletme olan fenomen kuaföre bol kazançlar