• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Nisan 2017 14:56

Vatandaş, “Ekmek Fırınları Daha Özen Göstermeli”

Vatandaş, “Ekmek Fırınları Daha Özen Göstermeli”

Çubuk’ta bir vatandaşın ekmek büfesinden aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı.

Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi’nde memur olarak çalışan Sadi Bulut, evine giderken Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bir büfeden ekmek aldı. Aldığı ekmeği evde yemek için sofraya koyan Bulut, ekmekteki sigara izmaritini fark etti.

Ailece büyük şaşkınlık yaşadıklarını ve yemek yiyemez duruma geldiklerini anlatan Bulut, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: “Akşam eve giderken büfeden 3 ekmek aldım. Ekmeğin bir kısmını akşam yedik diğer kısmını ise sabah kahvaltı için ayırdık. Sabah sofra kurulup kahvaltı yaparken böldüğümüz ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı. Ekmeği alarak büfeye gittim. Olur böyle şeyler diyerek ekmeği almak istediler. Ben de ekmeği vermeyerek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü arayarak şikayetimi bildirdim. Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne de giderek şikayette bulundum. Yasal işlem başlatıldığını söylediler. Bende takipçisi olacağım. İnsan sağlığı bu kadar ucuz olamaz” dedi.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti, özellikle gıdalar üzerine yapılan şikayetleri anında değerlendirdiklerini ifade ederek, Sadi Bulut’un ekmeğinden çıkan sigara izmariti ile ilgili de tutanak tuttuklarını ve ekmeği üreten fırın hakkında yasal işlem başlattıklarını kaydettiler.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.