• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Nisan 2010 07:28

Türkiye Firma Rehberi Start Verdi

Türkiye de faaliyet gösteren tüm GSM operatörleri ve Türk Telekom’a ait bilinmeyen numaralar hizmeti’nin yanı sıra her an acil ihtiyaç duyulabilecek nöbetçi eczane, çilingir, çekici, taksi durakları, oteller, hastaneler, çiçekçiler gibi numara ve adreslere,  gündelik hayata dair bilgilere kısa bir sürede her yerden  ulaşılabilmesine olanak sağlamaktadır.

İhtiyacınız olan  tüm bilgiler ve tüm bilinmeyen numaralar artık bilinmeyen ile bir telefon kadar yakın….

Türkiye’nin her yerinden, her sektörden firma bilgilerine müşterilerinin ulaşmasını sağlayan bilinmeyen, firmalara diğer reklâm ve tanıtım mecralarına kıyasla çok daha düşük ücretler ile ismini duyurmasına ve mal ve hizmet satın almaya hazır bir müşteri kitlesinin kendisine kolayca ulaşmasına imkân tanımaktadır. bilinmeyen firma tanıtım sistemine giriş paketlerinin yanı sıra firmayı anlatan daha çok bilgi ve bilinirlilik sağlayacak imkânlar sunan firma tanıtım paketlerine de üye olunabilmektedir.  Bu konuda Türkiye genelinde yayılmış bayi ağı, bilinmeyen ailesine katılmak isteyen herkese yardımcı olmak için hazırdır.

Ülkemizin Ciddi, tutarlı ve ulaşılması kolay bir Türkiye Ticari Rehberine ihtiyacı olduğunun bilincinde olarak, infoline bilinmeyen bayiliği için başvurduk. Bayilik sözleşmemizi imzaladığımız günden başlayarak, başta Ankara ve ilçeleri olmak üzere ülkemiz genelinde yaygın bir seferberliğe başladık diyebiliriz.

İçinden geçmekte olduğumuz kriz döneminde Firmalarımıza infoline bilinmeyen tarafından bir CAN SİMİDİ atılmıştır. Bu can simidine sahip olan firmaların ayakta kalma ve satış sürekliliği sürdürme şanslarının artacağına inanıyoruz. Bu nedenle Satış Temsilcilerimiz Firmalarımızın kapıları tek tek çalacak ve onlar için bir umut olacak, bilinmeyen Üyelik Paketlerini kendilerine anlatacaklardır. Türkiye Ticari Rehberinin güncel ve işlerliği olan bir hale gelmesine katkı sağlamanın ülkemize hizmet anlamına geleceğinin bilinci ile çalışacağız.

Peki Firmalar neden bilinmeyen Üyelik paketlerini almalılar?

Şu anda internet ortamında adresinde ülkemizin hizmetine sunulmuş bir Türkiye Ticari Rehberi bulunmaktadır. Firmalarımız bu adrese baktıklarında kendi telefon numaralarını zaten görebileceklerdir. Ancak bilinmeyen Üyelik Paketlerinden her hangi birini alan firmamız, üyelik paketinin durumuna göre mevcutta bulunan firma listesinin en üst sıralarında çıkacaktır. Bu da rakiplerinden önce davranıp bu üyelik paketlerinden birini satın alan firmaların, yüzlerce potansiyel müşteriye kavuşacaklarının bir işaretidir.

Bilinmeyen numaralara internetten de ulaşılabilecek mi?

Türkiye’de 82 milyon telefon abonesi ile 25 milyon internet kullanıcısı mevcut.

Sadece bilinmeyen numaralar servisine yapılan aylık çağrı sayısı yaklaşık 15 milyon’dur. İnfoline bilinmeyen firmalarımıza, hem telefon aboneleri hem de internet kullanıcıları yolu ile hizmet vermektedir. Ticaretin değişmez kuralıdır; işleri büyütmenin en garantili yolu, müşteri potansiyelini artırmaktan geçer. Bilinmeyen, tamamen bu amaca odaklanmış, Türkiye’nin en kapsamlı bilinmeyen numaralar ve Ticaret Rehberi servisidir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.