• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Ocak 2010 21:33

Acil Müdahale Timi 24 Saat Görev Başında

cubuk kar temizlikÇubuk Belediyesi Karla Mücadele ekipleri, dün akşam üzere başlayan kar yağışının ardından vatandaşların mağdur olmamaları için yolları ve kaldırımları temizleniyor.

         Kar yağışının başlamasıyla 24 saat alarma geçen Çubuk Belediyesi Acil Müdahale Timi, vatandaşların mağdur olmaması için tuzlama ve karların kürenmesi işlemini yürütürken, sabaha karşı Karla Mücadele Ekipleri de kaldırımların temizlenmesi çalışmalarını sürdürüyor.

Kışın meydana gelebilecek yağmur ve kar yağışlarının oluşturacağı zorluklara karşı önlemleri daha önceden aldıklarını söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, tüm belediye birimlerinin ‘Karla Mücadele Ekibinde’ yer aldığını ve ayrıca ‘Acil Müdahale Timinin’ de 24 saat görev yaptığını kaydetti.

 Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Özden, ’’Çubuk Belediyesi tüm birimleri ile kar yağışına karşı her zaman hazır durumdadır. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm kentte ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz öncelikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ana artel ve kaldırımların kar temizliğini yapmaktadır. Tüm mahallelerimizde sabaha karşı yürütülen çalışmalarda 24 iş makinesi ve 142 personelle, sabah saatlerinde işe giden vatandaşlarımızın sorunsuz ulaşımları sağlanırken, buzlanma olabileceği ihtimali üzerine de karla mücadele çalışmalarımız 60 personel 2 greyder, 4 kepçe, 1 yükleyici, 4 kamyon ile 24 saat kesintisiz olarak 3 vardiya halinde yürütülecektir’’ dedi.

         Zamanında başlayan çalışmalar sayesinde gerek kent merkezi gerekse şehrin yüksek kesimlerinde trafik akışında sorun yaşanmazken, Fen İşleri şantiye sahasında da olası buzlanma durumuna karşı  100 ton tuz ve 200 ton kum stoku bulunduğu belirtildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.