• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Aralık 2012 22:48

Akkuzulu Dernek Başkanlığına Kurban Demirci Aday

Akkuzulu Dernek Başkanlığına Kurban Demirci Aday

Çubuk Akkuzulu Mahallesinde 2013 Ocak ayı içerisinde yapılacak olan dernek başkanlığı seçimi öncesinde Kurban Demirci aday olduğunu mahalle halkına duyurdu.

KENDİME VE MAHALLE HALKIMIZA GÜVENİYORUM

Yaklaşık 40 yıldır Çubuk’ ta yaşadığını belirten Demirci, mahalle halkımız ile diyaloglarımız düzgün, herkesin halinden anlamak lazım, dernek başkanlığı konusunda da kendime ve mahalle halkımıza güveniyor. Mahalle halkımız bu konuda desteklerini esirgemiyor. Hizmetlerimizi Allah rızası için yapacağız. Burası hepimizin, inşallah mahallemizin adını güzel yerlerde duyuracağız. Önce mahallemize sahip çıkmalıyız. Mevcut başkanımız da şimdiye kadar emekleri oldu. Ona bu konuda teşekkür ediyoruz. Başka aday çıkmadığı halde elimizi taşın altına koyduk. Allah’ın izniyle mahalle halkımız için elimizden geleni yapacağız. Bize destek ve yardım eden herkese şimdiden teşekkür ediyorum”dedi.

Mevcut Dernek Başkanı Fatih Küçük, daha önce Akkuzulu Mahallesi Kalkındırma, Yaşatma, Dayanışma ve Kültür Derneği başkanlığını bu yıl son kez yapacak ve bırakacağım demişti.

Fatih Küçük’ün bu söyleminin üzerine dernek başkanlığı adaylığını açıklayan, Kurban Demirci Akkuzulu Mahallesi Dernek Başkanlığı koltuğuna talip olduğunu açıkladı.

Sempatik bir kişiliğe sahip olan Kurban Demirci, Akkuzulu halkı tarafından da sevilen biri…

kurban demirci akkuzulu

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.