• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

09 Ocak 2010 00:28

Aksiyon, Bir Milyona Ulaştı

Ankara haberleri yapan Ankara Aksiyon haber sitemiz google arama motorunda 1.000.000 kere tıklandı.

 Dünyanın en büyük arama motoru olan (google) www.guncelankara.com haber sitemizi 1.000.000 kez tıklanarak, bize bir milyon insana ulaştığımız bilgisini verdi.

 Ankara merkezli olan sitemiz başkent haberleri yaparak tüm Ankaralıları haberdar ediyor. 2007’de kurduğumuz ve“Haberi Uzmanından Takip Edin” sloganı ile haber yapan sitemiz sizlerle tam 3 yıldır en doğru en sıcak haberleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

 www.guncelankara.com merkezli olan haber sitemizin birde www.cubukaksiyon.com olarak Çubuk İlçe şube sitesi vardır.

 Bundan sonrada yine gerçek doğru ve güzel haberleri okuyucularımıza sunmak için ekibimiz ile elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

 Haberlerde bizi tercih ettiğiniz için siz değerli okuyucularımıza teşekkür ederiz.

 Kaynak: www.guncelankara.com

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Adil Çoşkun 05 Şubat 2011 14:06 CEVAPLA

    Evet dogru.bende çubukla ilğili haberleri sizden okuyorum.Ali abininde açılış sayfası.ama bazen zayıf kalıyorsunuz.bir izleyici olarak eleştiriyorum sizi.Mesala bu ara milletvekili aday adayları sıkı takipte.Bunlardan biride Çubuk lu aday Emin Kerimoğlu. Diğer aday adaylarına göre çok farklı bir yol ve çizgisi var.Ankaralı yerel yayınlar yakından takip ediyor. Bir çubuk ajansı olarak ve çubukluları bilençlendirme açısından bir tek kare haber göremedik sizde.Bana ve ali abiye göre önemli bir eksiklik.Bu yorumuda Ali KOÇ istediği için ikimiz adına yazıyorum. Bilgilerinize.

  • Müfit Onbaşı 07 Şubat 2011 13:25 CEVAPLA

    ilginize teşekkürler elimizden geleni yapacağız. Tabi siz değerli okuyucularımızınde desteğiyle başarılar bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. http://www.cubukaksiyon.com