• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

23 Haziran 2017 12:27

Aktaş Grup’tan Çubukspor’a destek

Hayırsever iş adamı Muammer Aktaş, ÇubukSpor Kulübü’ne her konuda destek vereceğini beyan etti.
Çubuk’ta inşaat firması bulunan iş adamı Muammer Aktaş, Çubukspor Kulübü’ne destek verdi.
Çubukspor Kulübü binasına gelerek Çubukspor Başkanı Mustafa Akkaya ve yönetim kurulunu ziyaret eden Aktaş, iş adamlarının bu gibi amatör spor kulüplerine destek vermesi gerektiğini ifade etti.
Maddi manevi Çubukspor’a destek olmaya hazır olduğunu dile getiren Aktaş, “Spor siyaset ötesi bir şey. Amatör kulüpler de siyasete alet edilmeden, gençlerimize sahip çıkmak ve ilçemizin tanıtımını yapmak amacıyla kullanılmalıdır. Ayrıca genç nesil ile birlikte büyümelidir Bu memleketin ekmeğini yiyen, suyunu içen, havasını soluyan herkes elinden geldiği kadar Çubukspor’a destek vermesi gerekiyor. Bizde bu konuda elimizden geldiğince her zaman desteğe hazırız. Bu gençler bizim geleceğimiz. Bu gençlere iyi bir gelecek hazırlamak için elimden gelen her türlü desteği sağlarız. Yeter ki onlar bu formalarla başarılı olsunlar” dedi.
Çubukspor Kulübü Başkanı Mustafa Akkaya ise, Muammer Aktaş’a teşekkür etti.
Çubukspor’a halkın her kesiminden desteklerin çığ gibi büyüdüğünü söyleyen Akkaya, “Bu güzel hareketten dolayı Muammer ağabeyimizi kutluyoruz. Çubukspor’a tüm iş adamlarımızın destek olması gerekir” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.