• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

04 Ocak 2012 12:57

AMT’den Başarılı Operasyon

AMT’den Başarılı Operasyon

Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 24 saat görev yapan ‘Acil Müdahale Timleri’, sivil toplum kuruluşlarından tam not aldı.

Yeni yılın ilk günü başlayan kar yağışı yüksek kesimlerde devam ederken, Çubuk Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Acil Müdahale Timleri’nin karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin ana arterlerinde ve mahalle yollarında ekiplerin 24 saat nöbet beklediğini ifade etti. İlçenin cadde, sokak ve kaldırımlarında herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme ekiplerinin 24 saat çalıştığını söyleyen Başkan Özden,

“İlçemizi farklı bölgelere ayırdık ve her bölge için de bir ekip görevlendirdik. İhtiyaç halinde ekiplerin sayısını artıracağız. Ekiplerimiz kar ve buzlanmanın günlük yaşamı etkilememesi için 24 saat mesai yapıyor. Bu saate kadar hiçbir yolumuz kardan ve buzlanmadan dolayı kapalı değil” dedi.

Acil Müdahale Timleri’nin kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını kış boyu aralıksız sürdüreceğini vurgulayan Özden, kış mevsiminde 2 greyder, 5 kepçe, 1 yükleyici, 1 kar aracı ve 25 personelin kesintisiz olarak hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır da, bölgede etkili olan yoğun kar yağışında Acil Müdahale Timleri’nin canla başla çalışarak köy ve mahalle yollarının kapanmasına izin vermediklerini söyledi. Çalışmalar neticesinde ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadığını vurgulayan Çakır, tüm muhtarların bu konudan hoşnut olduğunu ifade ederek, “Bizzat şahit oldum, gerçekten belediye ekipleri çok güzel bir şekilde çalıştı. Hafta sonu demeden 24 saate varan mesai yapan ekipler yollarımızın kapanmasını engellediler” dedi.

İlçenin tüm yollarının açık olmasının şoförleri doğrudan ilgilendirdiğini vurgulayan Çubuk Şoförler Odası Başkanı Zekeriya Erdoğmuş ise, yeni yılın ilk gününde Yağan kardan şoför esnafının ve vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için belediye ekiplerinin canla başla çalıştığını anlatarak, çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Lokman Özden’e ve ekibine teşekkür etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.