• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Haziran 2012 17:03

Ankara MHP ilden Çubuk’a Ziyaret

Ankara MHP ilden Çubuk’a Ziyaret

Mhp Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Çubuk Terör Mağdurları Derneğini Ziyaret Etti.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri, MHP Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos ve yönetim kurulu üyeleri, Çubuk terör mağdurları derneğine iade-i ziyarette bulundular.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya ziyarette yapmış olduğu konuşmasında; “2002-2003 yıllarında sıfır noktasına gelen terörün Ak Partinin iktidara geldiği günden beri büyük bir tırmanışa geçtiğini belirten Çetinkaya, terör artık güncel hayatımızın bir parçası oldu, Günlük haftalık aylık  şehit takvimlerimiz oluşmaya başladı. Bir ay içinde 25 vatan evladını toprağa verdik. Hakkâri Yüksekova Dağlıca’da ki Yeşiltaş ve Şemdinli Derecikteki  İç Güvenlik Taburuna teröristlerce yapılan hain saldırı sonunda 8 askerimiz şehit olması ve 19 askerimizin yaralanması olayından sonra Başbakan yardımcısı Bülent Arınç’ın teröristlerin sayısı fazlaydı ve silahları vardı şeklindeki açıklaması son derece manidardır. Sayın Arınç Türk Silahlı Kuvvetlerinin sayısı gücü ve silahları konusunda yeterli bilgiye sahip değil galiba” dedi. 

Terörle ilgili olarak son gelişmeler hakkında da görüşlerini dile getiren MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya  Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman sorunumuz olmadı tüm sorun hükümetin teröristlerle barış yapma girişiminden kaynaklanıyor, Benim bildiğim Barış Savaş’ta olur, Devlet karşıtı örgütleri güçlü görmek kimseye bir şey kazandırmaz. Hükümet son olayları barışa vurulmuş bir darbe olarak niteliyor, Hükümetin terörle mücadele yerine müzakere yolunu tercih etmesi şer birliğini güçlendiriyor. Teröristlerin ekmeğine yağ sürüyor” şeklinde konuştu. 

Dernek Başkanı Zeki Avan’da yapmış olduğu konuşmasında: Hakkâri Yüksekova Dağlıca’daki Yeşiltaş Karakolunda 8 askerimizin şehit edilmesi,19 askerimizin de yaralanması ve Yine Hatay’ın Belen ilçesinde 1 askerimizin de şehit edildiği ve içimizin yandığı bir zamanda etmesi,  bizleri çok memnun etmiştir. Bu neden ile MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, yönetim kurulu üyeleri, MHP Çubuk İlçe Başkanı Sait Aydos ve yönetim kurulu üyelerinin derneğimize yapmış oldukları iade-i ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz.

AB uyum yasaları içerisinde verilecek cezalar ile terörün önüne geçileceğine inanmıyoruz. Bu neden ile idam yasasının gündeme alınıp ve uygulanmasıdır. Dinimizde ve askeri kanunlarda vatan hainlerinin cezası çok açık bir şekilde belirtilmiştir.

Türk Milletine ve Devletine karşı hainlik yapan bölücü terör örgütü PKK’yı, işbirlikçilerini ve destekçilerini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Bölücü terör örgütünün bulunduğu her yere, başta kandil olmak üzere operasyon yapılmalı ve hainler bulundukları yerlerde tesirsiz hale getirmelidir.

Şuan görevi başında bulunan ve operasyonlara katılan askerlerimize ve tüm güvenlik görevlilerimize de başarılar diliyoruz. Devletin, hükümetin ve güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yapmış olduğu bütün operasyonları şehit yakınları ve gaziler olarak canı gönülden destekliyor ve başarıları için dua ediyoruz. Cenab-ı Allah Yar ve Yardımcıları olsun,” dedi.

Ziyaretin anısına Dernek Başkan Zeki AVAN tarafından, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’ya şehitler panosu ve bütün misafirlerle birlikte Türk Bayrağı hediye etti. Ziyaret MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’ nın anı defterine duygularını yazması ile son buldu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.