• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Şubat 2010 00:56

Askerlere Hayırlı Teskereler

cubuk asker ugurlamaÇubuk’ta 1990/1 tertip askere gidecek yaklaşık 20 asker adayı için veda gecesi düzenledi.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde 1990/1 tertip askere gidecek gençler için düzenlenen veda gecesinde davetliler asker adayları ile birlikte Ankara oyunları oynadı. Geceye Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis üyeleri, askere gidecek gençler, asker aileleri ve yakınları katıldı.

Asker veda gecesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra misafirlere yemek ikram edildi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, asker adaylarına ve ailelerine hitaben yaptığı konuşmada, ”Bu gün burada anlamlı bir coşkuyu hep birlikte yaşamak için toplanmış bulunmaktayız. Bizlerin yüreği vatan, millet ve bayrak sevgisi ile doludur. Geçmişimizden bu tarafa bu sevgi hiç azalmadan çoğalarak devam etmektedir. Ben buradan sevgili gençlerimizi, değerli ailelerini yürekten kutluyorum ve askere gidecek olan gençlerimize hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Özden, askere gideceklere birer Türk bayrağı hediye etti. Çalınan canlı müzik eşliğinde misafirlerin asker adayları ile doyasıya oynadığı gecenin sonunda, hazırlanan kınalar asker adaylarının yakınları tarafından askere gideceklerinin ellerine yakıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.