• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

28 Ocak 2010 23:13

Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na Sadık Karabal Aday

sadik karabalÇubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı seçimleri için sürpriz olarak adaylığını açıklayan Sadık Karabal açıklamada bulundu.

İlçe esnaflarından Sadık Kuruyemiş’in işletme sahibi olan Sadık Karabal, Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.

2000 yılından beri Çubuk – Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Sadık Kuruyemiş’te ticaret hayatına başlayan ve 2009 yılında da Kıbrıs Caddesine birinci şubesini faaliyete geçiren Karabal, 1979 Çubuk doğumlu olup 1996 yılında Çubuk İmam Hatip Lisesi’nden mezun olmuştur. Evli ve 5 çocuk babası olan Karabal, ayrıca ilçemizde faaliyet gösteren Çubuk Gençlikspor Kulübü’nün de Başkanlık görevini sürdürmektedir.

Karabal,  yaptığı açıklamada, “Çubuk’ta 10 yıldır Sadık Kuruyemiş’in işletmeciliğini yapmaktayım. Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı ile ilgili uzunca bir zamandan beridir çeşitli yoğunluklarda, çeşitli aralıklarda arkadaşlarımızın da mutlaka aday olmamız noktasında telkinleri oldu.  Sonrasında düşünüp kritiğini yaptım ve Çubuk Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na adaylık gibi bir karar aşamasına geldim” dedi.

Sadık Karabal, yaptığı basın açıklamasının ardından esnaf gezilerine başlayarak seçim çalışmalarının startını verdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.