• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Şubat 2012 19:47

Barbaros İÖO’na Yeni Müdür

Barbaros İÖO’na Yeni Müdür

Çubuk Barbaros İlk Öğretim Okulunun yeni müdürü Hamza Aydoğan oldu.

 

Sınava dayalı müdürlük atamasında Çubuk Barbaros İlköğretim Okulu Müdürlüğüne, Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulunda Müdür yardımcısı olarak görev yapan Hamza Aydoğan atandı.

Hamza  Aydoğan kimdir?

Gazi Üniversitesi mezunu, 1997 yılında Kastamonu ili Cide ilçesi Günebakan ilkokulu’nda öğretmenlik görevine başladı. Daha sonra 2002 yılında Ankara Çubuk ilçesinde sırasıyla; İkipınar Köyü, Tahtayazı Köyü, Kösrelik Kızığı Köyünde Müdür yetkili öğretmenlik görevlerinde bulundu. Şehit Piyade Muharrem Kaleli İlköğretim Okulu’nda da kısa bir süre görevlendirme çalıştıktan sonra, 2003 yılında Barbaros ilköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Bu okulda da  2006 yılına  kadar  çalıştıktan sonra, Müdür yardımcılığı sınavını Ankara 1.cisi olarak kazanmış ve Yıldırım Beyazıt ilköğretim Okulu’na atandı. 2006 yılı Ocak ayından itibaren de bu okulda Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

Şimdi daha öncede görev yaptığı Barbaros İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atanan Çubuk Haber Ajansı olarak Hamza Aydoğan’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

ÇHA

www.cubuk.biz

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.