• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Aralık 2013 21:05

Barbaros Mahallesinde Hareket

barbaros mahallesi sani ayar muhtari30 Mart 2014 seçimlerine kısa bir süre kala siyaset adaylarının yanı sıra muhtar adayları da gün yüzüne çıkmaya başladı.

 Mevcut muhtar Yunus Kuzucu’nun Ak Parti meclis üyesi aday adayı olması sebebiyle boşalacak koltuğa Şani Ayar Talip oldu.

Seçime 3 ay kala ilk harekete geçen Barbaros Mahallesi muhtar adayı Şani Ayar bir çıkış yaparak, çoğu rakiplerinin önüne geçtiği görülüyor.

 Barbaros Mahallesi muhtar adayı olan Şani Ayar gazetemize açıklamada bulundu: “Uzun yıllardır Barbaros mahallesinde oturmaktayım. Buranın sıkıntılarını biliyorum. Mahalle halkımızın büyük çoğunluğu beni tanıyor. Mahalle sakinlerimizin talebi doğrultusunda, onların teşvikiyle ve belediyecilik tecrübeme güvenerek bu yola çıktım. Bu işler gönül işi, bizde bu hassasiyetle Allah’ın rızasını almak için mahalle halkı ve idari amirlerimiz ile işbirliği ve istişare içinde hizmet edeceğiz. Hep beraber mahallemizi örnek mahalle yapacağız. Vatandaşımızın iyi gününde kötü gününde hep yanlarında olmaya çalıştık, bundan sonrada hep yanlarında olacağız. Halkımızın içindeyiz. Herkese kapımız ve 0543 340 75 02 numaralı telefonumuz her zaman açık. Bizi tanıyan tanımayan mahalle sakinlerimizin destek ve dualarını bekliyoruz” diye konuştu.

Şani Ayar Kimdir?

1962 yılında Yukarı Obruk köyünde doğdu. Altındağ belediyesinde çeşitli müdürlüklerinde görev yaptı. 2010 yılında emekli oldu. 39 yıldır halen Barbaros Mahallesi Beyyeri Caddesi Gaye Sokak No: 13 numarada ikamet etmekte. Evli, 7 çocuk babası ve şuan Yukarı Obruk Dernek Başkanlığı görevini yürütmektedir.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • şakir 19 Aralık 2013 14:42 CEVAPLA

    hayırlı olsun ilk oy benden