• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Ağustos 2011 14:20

Başkan Özden’den Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Özden’den Ramazan Bayramı Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özden, mesajında, Ramazan Bayramı’nın Müslümanlara Allah’ın bir hediyesi olduğuna dikkat çekerek, bayramla birlikte mübarek üç ayların sonuna gelindiğini anımsattı.

Özden, mesajında şunları kaydetti:

“Hiç şüphesiz ki, Bayram günleri hepimiz için çok önemli ve anlamlı günlerdir. Müslümanlara Allahın bir hediyesi olan Ramazan Bayramı’nı yine hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde idrak etmenin sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramını fırsat bilip uzun süredir görmediğimiz akrabalarımızı, eş ve dostlarımızı, yaşlılarımızı ve düşkünlerimizi ziyaret ederek onların gönüllerini almalı, çevremizdekilerle hediyeleşerek kardeşlik, komşuluk bağlarımızı, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Ayrıca bu bayramı, tüm çevremizdeki dargınların barışması ve barıştırılması için bir vesile kılmalıyız.

Yaşanan terör olaylarının biran önce durmasını ve bayramın ülkemize barış ile huzur getirmesini, Afrika’da özelliklede Somali’de yaşanan kuraklık ve kıtlığın Allah’ın rahmetiyle bereketlenmesini dilerim. Ben bu vesile ile tüm Çubuklu ve Ankaralı hemşerilerimizin bayramını tebrik eder, şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını en kalbi duygularımla dilerim ” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.