• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

08 Eylül 2010 08:30

Bayramda EGO Ücretsiz

Her Bayramda olduğu gibi bu bayramda da Ankara’da, otobüsleriyle ulaşım ücretsiz olacak.

cubuk ego otobusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Merkezi’nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin, arife, bayram ve halk oylamasının yapılacağı 12 Eylül Pazar günü dahil 4,5 günlük tatil boyunca hizmetlerini ara vermeden sürdüreceği belirtildi. Açıklamada, zabıta ekiplerinin, yoğunluğu artan şehirlerarası otobüs terminalinde denetimlerini sıklaştırdığı ifade edildi.

Üç günlük Ramazan Bayramı süresince EGO otobüsleriyle ulaşımın ücretsiz olacağı bildirilen açıklamada, şehir içi ulaşımı sağlayan özel halk otobüsü, dolmuş ve taksilerin, tatil süresince, ulaşım ekiplerince denetleneceği kaydedildi. Açıklamada, Çevre Zabıtası ekiplerinin de kaçak kömür, çevre ve ses kirliliğine karşı denetimlerini takviyeli olarak sürdüreceği, işportacıların caddelerde satış yapmalarının önleneceği, vatandaşların yoğun olarak ziyaret edeceği mezarlıkların içinde servis araçlarının hizmet vereceği belirtildi.

Hizmetlerin aksamaması için bayramda nöbetçi personel uygulamasına gidileceğinin ifade edildiği açıklamaya göre, ‘188 Alo Ambulans’ hizmeti bayram boyunca kesintisiz sürdürülecek. İtfaiye ve cenaze hizmetlerinin yanı sıra ASKİ kanal arıza ve doğalgaz arıza ekipleri de 24 saat görev yapacak.

Vatandaşların belediye ile ilgili ihtiyaç ve şikâyetlerini bildirebilecekleri telefon numaraları şöyle:

MAVİ MASA: 153

DOĞALGAZ ARIZA: 187

SU VE KANAL ARIZA: 185

İTFAİYE: 110

ALO CENAZE: 188

ALO DOĞUM: 188

ZABITA: 231 79 84 – 229 66 91

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.