• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

03 Ekim 2010 12:38

Büyükelçisi Çubuk’ta Nikah Şahidi Oldu

Çubuk Belediye Meclis Üyesi Sabri Koca’nın kızının nikahında, şahitliği Slovakya Cumhuriyeti Büyükelçisi Vladimir Jacabcin ile eşi Olga Jakabcinova yaptı.

Büyük Anadolu Otelde Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’in kıydığı Zuhal ve Onur Gönen çiftinin nikahında, damadın şahidi Urfa Milletvekili Seyit Eyüpoğlu, gelinin şahidi ise Vladimir Jacabcin ile eşi Olga Jakabcinova oldu.

Nikahın ardından bir açıklama yapan Jacabcin, ilk kez bir Türk düğününe katıldığını belirtti.

Davetlilerin büyük ilgiyle izlediği nikah töreninin ardından gelin ve damadın dansına eşlik eden Büyükelçi ve eşi gecenin ilgi odağı oldu. Oynayanların üzerlerine dolarların saçıldığı düğünde, takı takmak için uzun kuyruklar oluştu. Düğünde gelinin kolları bilezik, künye ve damadın üzeri çeyrek altın ile dolarken ayrıca bir sandıkta altınla doldu.

İşadamlarını ve bürokratları bir araya getiren düğünde koyu sohbetler eşliğinde yemeklerini yiyen konuklar, Türk Halk Müziği sanatçılarının ve yerel sanatçı Ahmet Yılmaz’ın seslendirdiği müziklerle eğlendiler. Ankara havalarının hareketli müzikleri ile şenlik alanına dönen otelin salonunda konuklar, Zuhal-Onur Günen çiftini de aralarına alarak gönüllerince oynadılar.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.