• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

01 Eylül 2010 13:11

Çevre Orman Bakanlığı’ndan Çubuk’ a Çöp Aracı

Çubuk Belediyesi’ne Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından temizlik işlerinde kullanılmak üzere hidrolik çöp kamyonu hibe etti.

Çevre ve Orman Bakanlığının Ankara’da düzenlediği törenle belediyelere dağıttığı çöp kamyonlarından bir adette Çubuk Belediyesine verildi. Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Bektaş tarafından teslim alınan araç Çubuk Belediyesinde hizmete başladı.

İlk marşa Başkan Özden’in basması ve kullanması ile hizmete başlayan çöp kamyonu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Lokman Özden, ’’Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde 230 belediyeye katı atık toplama aracı hediye edildi. İlçelerin büyüklüklerine göre kamyon veya kamyonet şeklinde verilen çöp kamyonlarından ilçemize de bir adet kamyon hibe edilmiştir. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile belediyelere hibe edilen araçlar hiçbir şekilde parti ayrımı yapılmadan ihtiyacı olan belediyelere verilmiştir’’ dedi.

Çöp kamyonunun Çubuk halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Özden, ’’İlçemize böyle bir aracı kazandırmalarından dolayı Sayın Başbakanımız başta olmak üzere Sayın Çevre ve Orman Bakanımız ve ekibine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.