• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

07 Şubat 2009 22:26

CHP Çubuk’ta Hızlı Başladı

CHP Çubuk’ta Hızlı Başladı

Çubuk’ta son zamanlarda varlığını iyiden iyiye belli eden CHP seçim çalışmalarına hız verdi.

CHP Çubuk Belediye Başkan Adayı Salih Er seçim gezilerini sürdürüyor. Çubuk Platformu, Çubuk Gazetesi (Çubuk Platformu Gazetesi) ve Elif Gazetesini ziyaret eden Salih Er görüştüğü yöneticilerden, İlçenin çeşitli sorunları hakkında bilgiler aldı.

Ziyarette eski siyasetçilerden olan babası Salih Er’in il ve ilçede önemli görevlerde bulunarak ilçeye o zamanın imkânları ile çok hizmet getirdiğini belirten Salih Er, babasının yolunda ilçeye hizmet etme görevinin kendine geldiğini vurguladı. Er, sözlerine şöyle devam etti:”Halkımızın büyük çoğunluğu özellikle babam Salih Er’i ve İlçeye getirdiği hizmetleri çok iyi biliyorlar ve takdirle karşılıyorlar. İlçesine hizmet etmiş ve aradan geçen uzun zamana rağmen unutulmayan böyle bir babanın oğlu olmak beni çok mutlu ediyor. Şimdi ilçem için hizmet etme zamanı bana geldi” şeklinde ifade etti.

”ÇUBUKLU GENÇLER İŞ SAHİBİ OLACAK”

Er, ilçede gerçekleştirecekleri projelerini anlattı. Ziyarette Er, sosyal belediyeciliği hayata geçirmeyi amaçladıklarını belirterek, bu kapsamda halk meclisi oluşturacaklarını ve e-belediyeciliği hayata geçireceklerini söyledi. Şeffaf belediyecilik anlayışını benimsediklerini de belirten Er, ”Belediye ne yapıyorsa, ne yapacaksa halkımız bilecek. Çubuk’ta işsizlik her geçen gün artıyor. Belediye bünyesinde meslek kursları açıcağız ve böylece Çubuklu gençlerin iş sahibi olmasını sağlayacağız” dedi.

”BELEDİYE TÜM HARCAMALARINI İLÇEDEN YAPACAK”

İlçe esnafının zor günler geçirdiğini belirten Er, ilçe ekonomisini canlandırmanın da belediyenin bir görevi olduğunun altını çizerek şunları söyledi: ”Belediye ve ilçe büyüyecek, esnafta birlikte büyüyecek. Esnaf büyüdükçe istihdam sağlanacak. Belediye tüm harcamalarını ilçe esnafından yapacak. Hep beraber birlikte hizmetler üreteceğiz. İlçenin sorunları çok büyük. Ancak, bu sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz. Yerel yönetimlerin başarılı olması, ilçe halkının ve esnafının başarılı olması demektir. Böylelikle ülke de başarılı olur. Yerel yönetimler yatırım yaparken her yönüyle iyi bir analiz yapması gerekmektedir. Bu nedenle yerel yönetimleri önemsiyoruz”diye konuştu.

”İLÇEDE EZBER BOZULMALI”

Şimdiye kadar yapmış olduğu görüşmelerden çok önemli bilgiler ve olumlu tepkiler aldığını belirten Er, bunların seçim çalışmalarında kendisine ışık tutacağını, İlçede artık ezberin bozulması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti; “ Fazla lafa gerek yok. İlçenin kuş bakışı bir fotoğrafını çekerseniz nelerin şimdiye kadar yanlış yapıldığını çok rahatlıkla göreceksiniz. İlçede kaliteyi artırmak istiyorsak, kaliteli düşünmek gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.