• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Ağustos 2010 14:11

Cinayet Zanlısı Çubuk’ta Yakalandı

Dünya da satışı yasak olan Pitbull cinsi köpek nedeniyle Ankara’da çıkan silahlı kavgada 18 yaşındaki bir genç yaşamını yitirdi.

Pitbull cinsi bir köpeğin satışı sonrası yavruları konusunda çıkan anlaşmazlıkta kan aktı. Ankara Güllüce Caddesi’nde çevreye ateş eden Bayram Y., yoldan geçen 18 yaşındaki genci öldürdü.

Yaşanan kargaşada 2 kişi yaralandı. Olay Cebeci’deki Ankara Severler Derneği’nin önünde yaşandı. İddiaya göre Bayram Y., Ankara Severler Derneği yöneticisi Tolga B.’den 150 TL karşılığında bir pitbul köpeği satın aldı. İkili arasındaki anlaşmaya göre 90 TL’yi peşin veren Bayram Y., geri kalan parayı da bir ay sonra ödeyeceğini ve köpeğin doğurması halinde bir de yavru vereceğini taahhüt etti. Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen köpeği satın alan Bayram Y., geri kalan borcunu ödemedi. Bu arada doğuran köpeğin yavrularında başkalarına verdi. İki gün önce iki kişi dernek önünde karşılaştı. Tartışmaya başlayan Bayram Y. ve Tolga B. arasında kavga çıktı.

 Çubuk’ta Yakalandı

 Evine gidip, olay yerine pompalı tüfekle dönen Bayram Y., derneğin kapısı önünde etrafa rastgele ateş etti. Silahtan çıkan kurşunlar Tolga B., Selçuk D. ve olay yerinden geçmekte olan 18 yaşındaki Burak Karabulut’a isabet etti. Hastaneye kaldırılan Tolga B. ve Selçuk D. hayati tehlikeyi atlatırken, 18 yaşındaki Burak Karabulut hayatını kaybetti. Cinayet masası dedektifleri, iki gün süren takibin ardından zanlılar Bayram Y. ve ağabeyi Murat Y.’yi Çubuk’ta bir akrabasının evinde buldu. Zanlılardan Bayram Y.’nin, Tolga B.’nin kendisine hakaret ve küfür ettiğini, amacının ‘korkutmak’ olduğunu söylediği öğrenildi. Ölümle biten kavgaya neden olan Pitbull cinsi köpeğin satışı, üretilmesi ve bulunduranlara ceza kesilmesi geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle düzenlenmişti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.