• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

27 Kasım 2009 19:38

Çocuklara Sürpriz

surpriz cocuklarCumhuriyet Mahallesi Çubuk Devlet Hastanesi arkasında eğitim veren Sürpriz Çocuklar Anaokulu ve Etüt Merkezi Çubuk’ta yeni açılmasına rağmen kendi dalında iddialı durumda hizmet veriyor.

 YOK YOK

Uzman eğitim kadrosu ile 1 yılı geride bırakan Sürpriz Çocuklar Anaokulu, küçük, orta ve büyük gruplar için bale, halk oyunu, paten, yüzme, ebru sanatı, binicilik, takı tasarım, İngilizce, kültürel ve sosyal geziler, çalışmaları ile çocukların hayal dünyaları, el becerileri ve öz güvenlerini geliştiren eğitimler uygulanmakta.

Okul müdürü tarafından kapalı devre güvenlik sistemi ile bina kontrol ve kayıt altına alınmış. 4 kat kullanım alanlı ve tam korunaklı oyun bahçesi ile faaliyetlerini sürdüren anaokulu, kendine özel sinema salonu, kapalı alanların tamamının zemini anti bakteriyel yer döşeme ile kaplı olup, açık sınıf sistemi ile modern ve ferah bir tasarıma sahip bir konuma getirilmiş.

           BEBEK EVİ

Kurulduğu günden bu yana bebeklerin ihtiyaçlarını deneyimli ve tecrübeli öğretmenler tarafından özen gösterilerek gideriliyor. Bebeklerin uyku saati düzenine uyuluyor.

 ÇOCUKLARINIZ EMİN ELLERDE

Sürpriz Çocuklar Anaokulu yetkilileri yapmış oldukları açıklamada “Yuva tadında, anne sıcaklığında, kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeden, çocukların emin ellerde ve güvende olduğunu göreceksiniz. Aklınızda soru olsa bile bebeğiniz bizimleyken, daima mutlu, huzurlu ve güvende olduğunu hissedebilirsiniz. Bütün yaş gruplarında tercihe göre tam gün ve yarım gün olarak hizmet verilmekte olup, eğitimlerimiz ailelerimizle koordinasyon ve yakın işbirliği içerisinde yürütmekteyiz” ifadelerini kullandılar.

 ÇOCUKLARINIZ BİZİMLE BÜYÜYECEK

Sürpriz Çocuklar Anaokulunda çocuğunuz neler öğrenecek biliyor musunuz?

Çocuğunuz kelime haznesini geliştirecek ve kısa hikâyeler anlatabilecek. Çevresini tanıyacak, çevresindekilerin duygu ve davranışlarını anlamaya, yaşıtları ile ilişki kurmaya başlayacak. Bildiklerini hatırlamayı ve sorulara cevap vermeyi öğrenecek. Çocuğunuz, dikkatini toplamayı, olayları birbirine bağlamayı, çevresindeki cisimleri tahmin etmeyi ve canlandırma yapmayı öğrenecek. Öğrenme sürecini de kolaylaştıran alıştırmalar ile çocuğunuzun sanatsal yönü ve el becerileri gelişecek, sırasına göre işlem yapmayı öğrenecek.

 BİLMEK İSTEDİKLERİNİZ

Kuruluş: 28 Haziran 2008

Yetkili Müdür: Remziye Altuntaş

Telefon: 838 28 08

Fax: 838 28 07

Adres: Cumhuriyet Mh. Gedik Sk. No: 22 Çubuk – ANKARA

İnternet Adresi : www.surprizcocuklar.com

Yaş Grupları: 0-2 yaş bebek evi, 3-6- yaş ana okulu (yaz okulu) 7-12 yaş Etüt (yaz okulu)

Eğitim Türü: Ana Okulu

Yerleşim: 600 metrekare

Öğrenci Sayısı: 50

Akademik Personel: 11  

Kapasite: 120

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.