• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

07 Mayıs 2011 15:52

Çubuk Aile Hekimleri Toplandı


Çubuk Aile Hekimleri Toplandı
Çubuk Belediye Başkanı Özden, ilçede görev yapan Aile Hekimleriyle Yemekte Bir Araya Gelerek Tanışma fırsatı buldular.
Özel bir restoranda gerçekleşen istişare ve tanışma yemeğine, Çubuk’ta hizmete açılmış aile sağlığı merkezlerindeki görevli tüm hekimler katıldı.
Çubuk Sağlık Grup Başkanı Dr. Ümit Hakan Erdağı ve Çubuk Aile Danışma ve Toplum Merkezi Müdürü Mehmet Ali Allaşoğlu’nun da eşlik ettiği buluşmada, ilçede bugüne kadar sürdürülen aile sağlığı hizmetleri ele alındı.
Yemeğe katılan aile hekimleri önce tek tek kendilerini tanıtarak görev yaptıkları bölgeler hakkında bilgi verdiler. Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, aile hekimliği uygulamasına geçilmesiyle birlikte her ailenin bir doktoru olduğunu dile getirerek, Türkiye’de son 8 yılda sağlık alanında devrim niteliğinde değişimler yaşandığını, muayene olmak için geceden hastanelerde sıraya giren insanların şimdi sağlık hizmetlerinin ayaklarına götürüldüğünü ifade etti.
Toplantıda konuşan Çubuk Aile Danışma ve Toplum Merkezi Müdürü Mehmet Ali Allaşoğlu da, aile danışma ve toplum merkezi hakkında bilgiler vererek, zor durumda olan dezavantajlı kesimin mutlaka kendilerine yönlendirilmesini istedi.
Toplantı için Başkan Özden’e teşekkür eden aile hekimleri ise, görevleri sırasında karşılaştıkları sorunları dile getirerek, hizmetleri daha iyiye taşıyacak önerilerde bulundular.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.