• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

24 Ocak 2010 21:19

Çubuk Aile Yaşam Merkezinde El Sanatları Sergisi

caym resim sergi acilisÇubuk’ta bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi’nde, üyelerin el emeği göz nuru emeklerinden oluşan el sanatları sergisi açıldı.

         Aile Yaşam Merkezinde açılan sergide merkez üyesi ilköğretim okulu öğrencileri tarafından atık malzemelerden yapılan el sanatları, takı tasarım, resim ve cam boyama ürünleri konukların ve merkez üyelerinin beğenisine sunuldu.

            Sergi açılışına Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İdris Karakuş, okul müdürleri, öğretmenler, üyeler ve misafirler katıldılar. Büyük beğeni toplayan serginin açılış kurdelesini Kaymakam Dallı, Başkan Özden ve Merkez Müdürü Ahmet Tandoğan birlikte kestiler.

            Sergide merkez üyelerinin yaratıcılıklarının ve el becerilerinin geliştirildiği el sanatları, takı tasarım ve resim kurslarında üretilen eserlerin sergilendiğini söyleyen Tandoğan, sergi hakkında şunları söyledi; ’’Merkez olarak sosyal gelişimin, sosyal etkinliklerin çeşitlendirilip yaygınlaştırılması ile mümkün olduğu ilkesini benimsemekteyiz. Açtığımız bu sergi ile Çubuk için hizmet etmenin gururunu bir kez daha yaşamaktayız. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı sergimiz bir hafta devam edecek. Tüm ilçe halkını bu gençlerimize destek için sergimize bekliyoruz’’dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.