• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Eylül 2010 16:49

Çubuk Aile Yaşam Merkezinden Gazilere Ziyaret

Gazileri Anma Günü nedeniyle Çubuk Aile Yaşam Merkezi Çubuk Terör Mağdurları Derneğini Ziyaret Ettiler.

19 Eylül 2010 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmenlerinden Yasemin MALKOÇ öncülüğünde bir grup üye Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneğini ziyaret etti.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmeni Yasemin MALKOÇ ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “19 Eylül 2010 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Çubuk Aile Yaşam Merkezinin yapmış olduğu sosyal faaliyetler çerçevesinde sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. 19 Eylül Gazileri Anma Gününün Gazilerimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz, dedi.

Dernek Başkanı Zeki AVAN ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından, şehitleri anma günü, anneler günü, gaziler günü gibi gün ve haftalarda devamlı, şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve derneğimizi üyeleri ile birlikte devamlı geleneksel olarak ziyaret etmeniz bizleri çok memnun etmektedir.

Bu sene 19 Eylül 2010 Gaziler Günü ve Haftası Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen festivale denk gelmesi ve dernek olarak festivalde stant açmamız nedeniyle, bizleri açmış olduğumuz stantta ziyaret etmemiz, unutmamanız ayrıca memnun etmiştir.  Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.