• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Eylül 2010 16:02

Çubuk Aile Yaşam Merkezinden Gaziye Anlamalı Ziyaret

Çubuk Aile Yaşam Merkezi, Gazi Hasan Yalama’yı Ziyaret Etti.

Gazi Hasan Yalama, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin huzuru için 09.10.1989 tarihinde Mardin İli Nusaybin İlçesi Serinkaya Mevkiinde bölücü terör örgütü PKK ile girmiş olduğu silahlı çatışmada yaralanarak gazi olmuştur.

19 Eylül 2010 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmenlerinden Emel Kayhan öncülüğünde bir grup üye ve Dernek Başkanı Zeki Avan ile birlikte Gazi Hasan Yalama’yı evinde ziyaret ettiler.

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmeni Emel Kayhan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: “19 Eylül 2010 Gazileri Anma Günü ve Haftası nedeniyle, Çubuk Aile Yaşam Merkezinin yapmış olduğu sosyal faaliyetler çerçevesinde, Çubuk ilçesinde ikamet eden gazilerimizden Hasan Yalama’yı evinde bir grup üyemizle birlikte ziyaret etmiş bulunuyoruz.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için seve seve bedenlerinin bir parçasını feda eden kahraman gazilerimizi bu anlamlı günlerinde ziyaret edip, onlarla birlikte olmak istedik. Bu vesile ile şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, hayatla olan gazilerimize sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyorum.

Ayrıca bizlere her zaman bu konularda devamlı yardımcı olan dernek başkanı Zeki Avan’a da çok teşekkür ediyorum, dedi.

Dernek Başkanı Zeki Avan ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından, şehitleri anma günü, anneler günü, gaziler günü gibi gün ve haftalarda şehit ailelerimizi, gazilerimizi ve derneğimizi üyeleri ile birlikte devamlı ziyaret etmektedirler. Geleneksel hale getirmiş oldukları bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, dedi.

Gazi Hasan Yalama’da ziyarette yapmış olduğu konuşmasında: 19 Eylül Gazileri Anma Günü nedeniyle, Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından evimizde ziyaret edilmemiz, bizleri çok memnun etmiştir. Hatırlanmak ve onura edilmek çok güzel bir anıdır. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Çubuk Aile Yaşam Merkezine, Üyelerine, Eğitmen Emel Kayhan ve bizlerin iyi ve kötü günlerinde devamlı yanında olan, dernek başkanımız Zeki Avan’a da çok teşekkür ediyorum, dedi.

Günün anısına Çubuk Aile Yaşam Merkezi tarafından hazırlanan hediyeler, Gazi Hasan Yalama’ya üyeler tarafından hediye edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.