• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

07 Kasım 2010 17:49

Çubuk Asfaltlanıyor

Çubuk’ta Alt Yapısı Tamamlanan Sokaklar Asfaltlanmaya Başladı.

asfalt calismasi cubuk

Çubuk ilçesinin büyük bir kısmında başlayan alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, alt yapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda asfaltlama çalışmaları da başladı.

İlçenin her yerinin tam anlamı ile bir şantiyeye döndüğünü vurgulayan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtti. Cumhuriyet Mahallesinde içme suyu, pissu, yağmur suyu, elektrik hattı ve doğalgaz şebekesi çalışmalarının tamamlandığı sokaklarda asfaltlama çalışmalarına başlandığını söyleyen Başkan Özden, ’’Çubuk’ta göreve geldiğimiz günden itibaren ilçenin en önemli sorunlarını tespit edip bu sorunları çözme konusunda projeleri hayata geçirmeye başladık. Bunlardan en önemlisi ise ilçemizin alt yapı sorunlarıydı. Alt yapısız yapılan üst yapı çalışmaları temelsiz yapılan bina gibidir. Böyle yapılan bir bina belirli bir süreden sonra yıkılmaya mahkumdur. Ben bu konuda taleplerimizi geri çevirmeyerek ilçemize destek olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek ve ekibine ilçem adına teşekkür ediyorum’’dedi

Bu çalışmaların bir kısmının tamamlandığını kaydeden Başkan Özden, ’’Vatandaşlarımız yapılan çalışmalardan özellikle içme suyu çalışmasını yerinde gördü ve yıllardır evlerinde kullandıkları suyu hangi şartlarda içtiklerini kendileri çıkan borulardan gördüler. Yıllarca sağlıksız koşullarda gelen suyu vatandaşlarımız evlerinde kullandı. Biz buna kesin çözüm getirdik ve diğer alt yapı çalışmaları ile birlikte içme suyu şebekesinin merkezdeki kısmını değiştirdik’’ diye konuştu

ALTYAPISI BİTEN YERLERDE KAR YAĞMADAN ASFALTLA ÇALIŞMLARI BAŞLADI

Başkan Özden, alt yapısı tamamlanan Cumhuriyet Mahallesi Harman, Polat, Deniz, Olgunlar Güzün, Burhanhançer, Dolgunlar ve Hilal sokaklarda bayram öncesi asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Öte yandan uzun süreden berri devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfaltlanması vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı. Aylardan beri alt yapı çalışmaları nedeniyle asfaltsız olan yolların asfaltının yapıldığını dile getiren vatandaşlar, Belediye’nin çalışmalarını taktirle karşıladıklarını ifade ederek, çalışmalardan dolayı Başkan Özden ve ekibine teşekkür ettiler.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.