• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

23 Nisan 2011 13:46

Çubuk AYM Üyeleri’nden Terör Mağdurları Derneği’ne 23 Nisan Ziyareti

Çubuk ‘Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü’ üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Terör Mağdurları Derneğini ve Şehit yakınlarını ziyaret ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü üyeleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Terör Mağdurları Derneğini ve Şehit yakınlarını ziyaret ettiler.

Avan, ziyarette, kendilerini ziyaret eden çocuk kulübü üyelerine teşekkür ederek, “Bağımsızlığımızı, bayrağımızı ve vatanımızı sevmemizin bir bedeli var, şehitlerimiz bu uğurda canlarını, gazilerimizde bedenlerinin bir parçasını verdiler. Türkiye’nin en aktif derneklerinden biri olarak, şehit ve gazilerimizin bizlere mirası olan ailelerinin her zaman yanındayız” dedi.

Ziyarette öğrencilere derneğin bu güne kadar yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgi veren Avan, dernekte bulunan şehit ve gazilerinin resimlerini de üyelere tek tek gösterdi.

Öğrencilere dernek tarafından Şehit ve Gazilerin anısına hazırlanan slayt gösterisi de izletilirken, Çubuk Aile Yaşam Merkezi Eğitmeni Özlem Çelik’e Türk Bayrağı hediye edildi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.