• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

15 Ekim 2010 13:08

Çubuk Belediyesinden Okullara Projeksiyon Cihazı

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, okul ziyaretlerinde kendisinde projeksiyon cihazı talep eden öğretmenlerin isteğini yerin getirerek, projeksiyon cihazı hediye etti.

İlköğretim haftası kapsamında ilçedeki okulları ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Özden, ziyaret ettiği sınıflarda kendisinden projeksiyon cihazı talep eden öğretmenlerin ve öğrencilerin isteğini yerine getirdi. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınan 5 projeksiyon cihazı, Ticaret Lisesi, Sabiha Şaşmaz, Türk Telekom, Barbaros ve Aşağı Çavundur İlköğretim okullarına teslim edildi.

Türk Telekom İlköğretim Okulu Müdürü Fikri Aras, ‘Belediye başkanımızın eğitime ve öğretime gösterdiği hassasiyetten ile gurur duyuyoruz. Bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarım adına kendilerine hediyeleri için teşekkür ediyorum’ dedi.

Eğitim ve öğretime yapılan desteğin hiçbir zaman boşa gitmediğini vurgulayan Başkan Özden, yönetimleri süresince eğitim ve öğretime desteğin birinci sırada olduğunu kaydetti. Özden, ‘Çubuk Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde, gücümüzün yettiği oranda okullarımıza katkıda ve destekte bulunmaya çalışıyoruz. Okullarımızın teknik donanım ihtiyaçları yanında, bakım ve onarım gibi ihtiyaçları da bize iletildiğinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz’ dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.