• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

13 Aralık 2010 20:14

Çubuk Belediyesinden Temizliğe Ödül

Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan başarılı işçilere altın hediye edilerek takdirname verildi.

Çubuk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen törende temizlik işçisi olarak çalışan başarılı işçilere altın hediye edilerek takdirname verildi. Geçtiğimiz yıl yapılan özelleştirmenin sonucunda ilçede özel bir şirket tarafından yürütülen temizlik hizmetleri, çalışanlarını motive etmek amacıyla altın ve takdirname ile ödüllendirdi. Ödüllendirilen temizlik İşçilerine altın dağıtımı için düzenlenen törende açılış konuşmasını yapan Trenkwalder-Ebru Temizlik Şirketi Genel Müdür Yardımcısı Burhan Fırat, plaket ve çeyrek altınla işçilerine ödüllendirme yaptıklarını ifade etti. Yeni yapılan ihale ile 2012 yılına kadar ilçede temizlik konusundaki çalışmaları kendilerinin yapacağını kaydeden Fırat, bünyelerine yeni kattıkları 5 personel ve 2 araçla hizmetlerinin daha da çok etkin olacağını ifade etti.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Lokman Özden’de yapılan özelleştirme ile ilçenin artık daha temiz olduğunu söyledi.

Vatandaşlardan temizlik çalışmaları konusunda teşekkür aldıklarını kaydeden Başkan Özden, böylesine anlamlı bir törenden dolayı da şirket yetkililerine teşekkür ederek, şunları kaydetti: ‘Dünyada ülkelerin gelişmişlikleri temizlikleri ile ölçülür hale gelmiştir. Bizde bu kapsamda ilçemizde temizlik hizmetini özelleştirme kapsamında yapmaya karar verdik. Özelleştirme ile birlikte temizlik konusunda vatandaşlarımızdan teşekkür almaya başladık. Bunda en büyük pay sizlerindir. Bundan dolayı ben hepinize teşekkür ederek ellerinize sağlık diyorum. Burada temsili olarak bir seçim yapılmış ama ben bunda hepinizin de payı olduğuna inanıyorum ve onun için hepinizi kutluyorum.’ Konuşmaların ardından çalışmaları ile diğer personele örnek olan 7 personele ödül ve plaketleri verildi. Daha sonra yeni alınan araçlara dualar eşliğinde kurban kesilirken, tüm personele etli pilav ikram edildi. Yemeğin ardından Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Bektaş ve personel hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.