• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

06 Nisan 2010 21:22

Çubuk Ekonomik Olarak Gelişecek

lokman ozdenÇubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, katıldığı bir televizyon programında, kurulması planlanan üniversite ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

  ‘Çubuk’un ekonomik olarak gelişmesi için üniversite şart’

GELİŞMEKTE TEK ÇIKAR YOL ÜNİVERSİTE

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesinin tek çıkar yolunun Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin ilçelerinde kurulmasına bağlı olduğunu söyledi.

ÇUBUK ULAŞIMI EN KOLAY İLÇE

Başkan Özden, “ilçemiz 8 yıldır bu üniversiteye hazırlık yapmaktadır. Yapılmakta olan altı şeritli yolu ve uluslararası Esenboğa Havalimanı ile metropol bir ilçe olan Çubuk, ulaşımı en kolay bir ilçedir.Çubuk’un gelişmesi için tek çıkar yol üniversitenin kurulması Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesinin tek çıkar yolunun Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin ilçelerinde kurulmasına bağlı olduğunu söyledi. Özden, katıldığı bir televizyon programında, kurulması planlanan üniversite ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. ilçenin ekonomisinin tarım ve hayvancılığa dayandığını ifade eden Özden, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak gelişmesinin tek çıkar yolunun üniversitenin ilçelerinde kurulmasına bağlı olduğunu söyledi.

 Özden, “ilçemiz 8 yıldır bu üniversiteye hazırlık yapmaktadır. Yapılmakta olan altı şeritli yolu ve uluslararası Esenboğa Havalimanı ile metropol bir ilçe olan Çubuk, ulaşımı en kolay bir ilçedir. Dünyanın ve yurdumuzun dört bir yanından öğretim görevlileri ilçemize kolaylıkla ulaşabilirler” şeklinde konuşarak üniversite için ilçesinin avantajlarını anlattı.

Programa telefon ile konuk olan Ankara Valisi Kemal Önal da Ankara’da 10’a yakın vakıf ve devlet üniversitesinin bulunduğunu söyleyerek bu sayının Ankara’ya yetmediğini kaydetti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.