• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

05 Haziran 2011 13:22

Çubuk Gazi Üniversitesinde Kep Töreni

Çubuk Gazi Üniversitesinde Kep Töreni

 Gazi Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi’nde Kep Töreni yapıldı.

Atatürk Meslek Yüksekokulu (MYO) ve Gazi MYO’nun 2009-2010 eğitim-öğretim yılı mezunlarından dereceye girenlere ödüllerini ve başarı belgelerini törenle aldı. Çubuk Yerleşkesi’ndeki törene Belediye Başkanı Lokman Özden, Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, öğrenciler ile aileleri katıldı. Törende konuşan Gazi MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Demet Somuncuoğlu Özerbaş, üniversitelerinin bulundukları şehre sosyal ve kültürel yönden katkı sağladıklarını söyledi. Somuncuoğlu Özerbaş, yetişmiş ve kalifiye eleman yetiştirerek işsizlikle de mücadele ettiklerini ifade ederek, öğrencilere ‘Yolunuz, bahtınız açık olsun’ dedi.

Belediye Başkanı Lokman Özden de ‘iyi ki siz varsınız, iyi ki bugün buradasınız’ diyerek başladığı konuşmasında, üniversitelerin bulundukları alanlara katkılarını anlattı.

Başkan Özden, ilçenin üniversite kenti yapılması konusunda çabaları olduğunu bildirerek, ‘Yıldırım Beyazıt Üniversitesinin ilçeme kurulması konusunda büyük bir beklenti doğmuştur. Yediden yetmiş yediye herkesin beklentisi bu yanda. Bunun gerçekleştirilmesi konusunda herkesin büyük bir katkısı oluyor. Ben buradan bu konuda bize zerre kadar desteği olan ve çabası olan herkese yaşayan ve yaşayacak olan ilçem halkı adına şimdiden teşekkür ediyorum’ dedi.

Daha sonra Radyo ve Televizyon Bölümü mezunlarından Eda Ergül, mezun öğrenciler adına konuşma yaptı. 2 meslek yüksekokulundan mezun 280 kişiye diplomaları verildi. Öğrencilerin mezuniyet sevinçlerini keplerini fırlatarak gösterdikleri tören, konser ve folklor gösterileriyle sona erdi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.