• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

28 Nisan 2016 09:38

Çubuk Kayıp Kadını Arıyor

Çubuk Kayıp Kadını Arıyor

Not Birakti Kayiplara KaristiÇubuk’ta 30 yaşındaki Ümran Erdoğan adlı kadın, eşini ve 2 çocuğunu bırakıp, kayıplara karıştı.

Kendisinden bir haftadır haber alınamayan ev hanımı Ümran Erdoğan, büyük oğluna bıraktığı notta, “ Seni çok seviyorum Zafer’im. Kardeşini de çok seviyorum. Gitmem Gerekiyor. Kardeşine, kendine çok iyi bak, affedin beni. Anneniz” diye yazdı.

Çubuk’un Atatürk Mahallesi, Fecir 1. Sokak’ta oturduğu evden 20 Nisan Çarşamba günü saat 15.30’da ayrılan 2 çocuk annesi Ümran Erdoğan, geride gözü yaşlı bir eş ve 2 çocuğunu bıraktı. Ailesi ve akrabaları, Ümran Erdoğan’ın hayatından endişe ediyor. Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve eşiyle 10 yıllık mutlu bir evliliği olduğunu belirten Ali Rıza Erdoğan, Kendisinden bir haftadır haber alamıyoruz. Evimiz, gelen misafirlerle cenaze evine döndü. Herkes ‘ nasıl oldu’ diye soru soruyor. Bu sorulara cevap veremiyoruz dedi.

Eşi için cadde ve sokaklardaki direklere kayıp ilanı yapıştırdığını belirten 33 yaşındaki Ali Rıza Erdoğan, Olay günü eşim, çocuklarımı abimin eşine bırakarak hemen geleceğini söylemiş. Daha sonra kamera kayıtlarından kontrol ettiğimizde, saat 15.30’da evden ayrıldığını gördük. Evde büyük oğluma ‘Seni çok seviyorum Zafer’im. Kardeşini de çok seviyorum. Gitmem gerekiyor. Kardeşine, kendine çok iyi bak. Affedin beni. Anneniz’ diye not bırakmış. Biz çok perişanız ve çaresiz kaldık. Ne ve nasıl olursa olsun ben eşimi bekliyorum. Biri hasta olan ve ilgi bekleyen iki çocuğumla ortada kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Eşimi gören, nerede olduğunu bilen varsa lütfen bizimle iletişime geçsinler’ diyerek yardım istedi.

Büyük oğlu 9 yaşındaki Zafer’in ‘Kistik fibrozis’ hastalığı olan solunum yolu rahatsızlığı bulunduğunu, henüz 14 aylık olan küçük oğlu Yusuf Ali ile çaresiz kaldıklarını belirten Ali Rıza Erdoğan, Eşimi çok seviyorum. Ne olursa olsun onu evimize bekliyoruz diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.