• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

30 Aralık 2014 11:34

Çubuk Kent Konseyi Seçildi

Çubuk Kent Konseyi Seçildi

cubuk kent konseyi baskani

Çubuk Kent Konseyi 3. Dönem Başkanlığına İsmail Tekaüt açık oylama ile tekrar seçildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan toplantıya, belediye başkanı Tuncay Acehan, siyasi ilçe başkanları, STK başkanları, daire amir ve müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştiren kent konseyi, divan üyeleri Burhan Şan ve Ercan Yağcı sunulurken divan başkanı Ankara Kent Konseyi Başkanı Seyfi Saltoğlu başkanlığında toplandı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çudef Başkanı Recep Taş, kent konseyi başkanı İsmail Tekaüt, kent konseyi eski başkanı Ahmet Yalçın, emekli öğretmen Ali Naci Yeşiltepe, emekli öğretmen Mehmet Saat ve CHP ilçe başkanı Vural Cokcan’ın konuşmalarının ardından açık oylama ile yapılan toplantıda Çudef Başkanı Recep Taş ile girdiği başkanlık yarışında oy çokluğu ile İsmail Tekaüt kent konseyi başkanlığına seçildi.

Seçimin ardından Çubuk Kent Konseyi Başkanlığına seçilen İsmail Tekaüt yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisinin siyasi bir amaç gütmediğini vurgulayarak; “ Tüm eleştirilere rağmen kent konseyi olarak eşit olmak zorundayız. Bizim problemlerimiz bir araya gelememek. Bu sıkıntıları bir an evvel aşarak, birlik ve beraberliğimizi koruyalım. Çubuğumuzu güzelleştirmek zorundayız. Bunun için herkes bir şeyler yapmalı” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.