• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

29 Ekim 2009 08:40

Çubuk Özel Halk Otobüslerinde Değişim

DSCN7812

 

Teknolojiye ayak uyduran Çubuk özel halk otobüslerine araç takip sistemi GPRS takıldı.

EGO genel müdürlüğü denetiminde 59 özel halk otobüsü uydu sistemi ile Çubuk merkez teminalden bilgisayar ile takip ediliyor.

 

 

 

        Çubuk’ta daha önce uygulanan koridorda para toplayan, muavinler artık ayakta ücret almıyor. Ücretler bundan böyle otobüse binmeden toplanacak ve yolcu rahatsızlığı giderilecek. Durak harici otobüsler durmayacak.

Yeni yolun bitirilmesi ile birlikte, otobüslerde seri yolculuğun başlayacağını belirten S.S. Çubuk Otobüs ve Minübüscüler Kooperatifi Başkanı Yüksel Tüfeközdemir; “Ortalama olarak günün büyük bölümünde 3–6 dakika arasında hareket eden otobüslerimiz, Ankara da en hızlı taşımacılığı yapıyor. Ankara da taşımacılıkta sadece Çubuk’ta bulunan araç takip sistemi GPRS ile dünyanın her yerinden takip edilebilen otobüsler ile yolcular güvenli seyahat ediyor.  Araçların çalınma ve kaçırılma riski yok. Araca anında müdahale edebiliyoruz. Bu sistemle tam güvenlik sağlamış oluyoruz. Araçlarımız ve yolcularımız ful sigortalıdır. Bundan böyle düzenli taşımacılık ve kaliteli hizmetimizle yolcularımız bizi tercih edeceklerdir. Aileler bizimle rahatlıkla yolculuk yapabiliyorlar. Yolcularımız bize bu konuda güvenebilirler. Yolcularımıza bize güvendikleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Araç şoför ve muavinlere eğitim seminerleri verdiklerini ifade eden Tüfeközdemir: “ verdiğimiz eğitimler ile ve bunun yanı sıra otobüslerde bulunan bu sistemle yolcu ile tartışma yapmıyor” diye sözlerine ekledi.

 

DOMUZ GRİBİNE KARŞI OTOBÜSLERE GENEL TEMİZLİK

Otobüslerin seyahat bitiminde araç yıkama yerinde iç ve dış yıkanarak dezenfekte ettiklerini belirten Tüfeközdemir: “ Yeni yaptırdığımız araç yıkama alanında titiz bir şekilde araçlarımızı iç ve dış temizliyoruz” dedi.

 

 OTOBÜSLER SIHHIYEYE KADAR GİDEBİLECEK

Özel halk otobüslerinin Sıhhıye ye kadar gitmesi konusunda Büyükşehir UKME daire başkanlığına başvurduklarını belirten Tüfeközdemir, talepleri kabul edilirse Sıhhıye’ye kadar gideceklerini ifade etti.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.