• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

16 Temmuz 2011 14:47

Çubuk Şehidini Son Yolculuğuna Uğurlandı

Çubuk Şehidini Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gün teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu, memleketi Ankara’nın Çubuk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gün teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu, memleketi Ankara’nın Çubuk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde önceki gün teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu, memleketi Ankara’nın Çubuk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Silvan’da şehit düşen 13 askerden biri olan Jandarma Komando Onbaşı Aykut Delimehmetoğlu’nun ailesi Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaşamalarına karşın cenaze töreninin memleketleri olan Ankara Çubuk’ta yapılmasını istemişlerdi. Delimehmetoğlu için bugün Çubuk Merkez Camii’nde öğle namazının ardından cenaze töreni düzenlendi. Törene Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, milletvekilleri, üst düzey askeri yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar tören sırasında terör örgütü aleyhine sık sık sloganlar atarak protestoda bulundular.

Delimehmetoğlu için kılınan cenaze namazının ardından Delimehmetoğlu’nun naaşı top arabasına konuldu ve cenaze marşı eşliğinde tören geçişi yapıldı. Cenaze törenine katılanlar, şehit onbaşı Aykut Delimehmetoğlu’nun annesi Gülnur ve babası Beytullah Delimehmetoğlu ile yakınlarına taziyelerini ilettiler.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.