• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

16 Şubat 2014 12:06

Çubuk SP Seçime Hazır

cubuk siyasetinde saadet partisiSaadet Partisi Çubuk Belediye Başkan adayı İsa Çınar, “En önemli projemiz, belediyenin israfı önleyip müsriflikten çıkıp, oluşan kaynağı hizmete dönüştürmek olacak” dedi.

Çınar, İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu’nun da katıldığı basın toplantısında, ilçede ahlak ve işsizlik sorununun başı çektiğini söyleyerek, “Çubuk’ta en önemli sorunlardan birisi ahlak sorunudur. Biz bunu ön plana çıkartarak ahlak ve maneviyatı öncelikle ilçemizde oturtmak istiyoruz. İkinci en büyük projemiz ise israfı önlemek olacaktır. Milli Görüş’ün çizgisinde ciddi manada bu işleri iyi bilen bir kadromuz olduğuna inanıyorum ve bunu da inşallah yapacağız. En önemli projemiz belediyenin israfı önleyip müsriflikten çıkıp, oluşan kaynağı hizmete dönüştürmek olacak. İsraf önlenirse, Çubuk’ta büyük şeyler başarılır” diye konuştu.

Çubuk’ta organize hayvancılık diye bir ucube bulunduğunu savunan Çınar, “Orasını organize sanayi bölgesine çevirip, istihdamı artıracağız. Bu şekilde işsizliği çözeceğiz. Hayvancılık yapanları da köylere yönlendireceğiz. Dolayısıyla köylerden ilçeye göç de önlenecek. Milli Görüş, belediyecilik tekeden süt çıkarır diyoruz. Söz mahallede diye bir projemiz var. Belediyeyi, halk ile yöneteceğiz. Halkın sıkıntısını biz biliyoruz. İnşallah Saadet kazanacak, Çubuk kazanacak. Bizim sloganımız bu” ifadesini kullandı.

Atatürk Parkı’nı Çubuk-2 barajına doğru genişletmeyi düşündüklerini anlatan Çınar, otobüs terminalini de Çubuk-2 Barajı yoluna taşıyacaklarını kaydederek, “Terminali, Çubuk-2 Barajı yoluna taşıyacağız. Diğer bir projemiz ise Çubuk’un etrafına çevre yolu yapacağız. Belediye binasını, daha uygun bir alana taşıyacağız. Hanımlar lokalini, eğitim yuvasına dönüştüreceğiz. İlçedeki güvenlik sorununu özel güvenlik sistemiyle çözeceğiz. Geldiğimizde ilk önce ele alacağımız güvenlik sorunu ve imar sorunudur” değerlendirmesinde bulundu.

İlçe Başkanı Yusuf Mertoğlu da ilçe teşkilatı olarak halkın emanetine en iyi sahip çıkacak bir adayı belirlediklerini söyleyerek, “İlçemizde garson belediyecilik anlayışını hakim kılacağız. Bir de rüşvet alan da veren de melundur siyasetini ilçemizde hakim kılacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.