• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

06 Mart 2014 12:01

Çubuk ta Silahlı Yaralama

Çubuk-Ankara yolu Yeni Şabanözü Kavşağı’nda meydana gelen olayda, bir kişinin eski ortağını topuğundan vurduğu iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Çubuk-Ankara yolu Yeni Şabanözü Kavşağı’nda meydana gelen olayda, A.Y’nin (42) kullandığı 06 BS 6443 plakalı otomobilde seyir halindeyken, bir yıl önce birlikte mantar üretimi yaptıkları öğrenilen eski ortağı S.O. (33) arasında alacak-verecek meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmada, iddialara göre ruhsatsız silahını çeken A.Y, 4 el atış ederek S.O’yu ayak topuğundan ve bacağından yaraladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Olay yerinden otomobille kaçan A.Y’yi polis ekipleri tarafından takibe alındı. Zanlı, Akyurt’ta ruhsatsız silahı ve otomobilini saklamaya çalışan arkadaşı V.A’yı (45) da Kalecik’te gözaltına aldı.

Gözaltına alınan V.A. emniyetteki ifadesinin ardından, A.Y. de çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.