• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

22 Ağustos 2015 18:15

Çubuk Terörü Protesto Etti

Çubuk Terörü Protesto Etti

cubuk ta Teror Protesto Edildi

Son zamanlarda artan terör olayları ve şehitler için Çubuk’ta protesto programı düzenlendi.

Cuma namazı çıkışı sonrasında yapılan gösteride terör olayları kınanıp, şehitler için dua edildi.

Atatürk parkında yapılan programa, şehit ve gazi yakınları, belediye başkanı Tuncay Acehan, STK ve siyasi temsilciler, muhtarlar ile ilçe halkı katıldı.

Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Dayanışma Derneği ile Çubuk Kent Konseyi tarafından organize edilen protesto gösterisi istiklal marşı, saygı duruşu ve Kuran Tilaveti ile başladı.

Türk bayraklarının da dağıtıldığı programda Merkez Cami Kebir İmamı Lokman Öztürk akan kanın durması ve şehitler için dua etti.

Güvenlik güçlerinin sonuna kadar arkasında olduklarını belirten dernek başkanı Zeki Avan: “ Sorun kürt sorunu değil, sorun Pkk ve Ermeni sorunu. İdam yasasının gelmesini istiyoruz. Savaşmaya hazırız. Bizde askerlerimizin bulaşıklarını yıkarız. Şimdi birlik olalım. Bu terör belasını def edelim” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, yürüyüşe geçilen protesto gösterisinde“şehitler ölmez vatan bölünmez”, “kahrolsun Pkk”, “Ya Allah bismillah Allahu Ekber” sloganları atıldı. Gösteriye balkonlarından da destek veren vatandaşlar protestoya eşlik ettiler.

Çevik kuvvetinde güvenlik önlemi aldığı protestolu yürüyüş, Atatürk parkından başlayarak Şabanözü kavşağında olaysız son buldu.

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.