• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

01 Ağustos 2012 15:05

Çubuk Turşu Festivali’nin Tarihi Belli Oldu

Çubuk Turşu Festivali’nin Tarihi Belli Oldu

Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nin bu yıl 13-16 Eylül tarihleri arasında düzenleneceği bildirildi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, yaptığı açıklamada, Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali’nin 13-16 Eylül tarihleri arasında yapılacağını, festivalin bu yıl da çok renkli ve etkili geçmesi için hazırlıkların başladığını söyledi.

Özden, bu kapsamda kurumlar, kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle istişare toplantılarının devam ettiğini, festival ile ilçenin tanıtımı ve ilçeye ekonomik girdilerin sağlanmasını amaçladıklarını bildirdi.

Özden, şunları kaydetti: “Bu yıl hazırlıklarımıza biraz daha erken başlayarak, özellikle sivil toplum kuruluşları ve eğitim kurumları ile çeşitli istişare toplantıları düzenliyoruz. Amacımız ilçemizin festivalini en iyi şekilde, en başarılı şekilde tüm ilçe halkının canı gönülden katılımıyla çok başarılı bir şekilde tamamlamaktır. Belediye ile birlikte ilçe halkının da hazırlıklarına şimdiden başlaması gerekiyor. Yüz binlerin akın ettiği festivalimiz hem ilçe halkımız hem de bölge insanlarımız tarafından her yıl merak ve heyecanla beklenmektedir. Festivalimizden, halkımız tarafından daha çok ekonomik menfaat sağlanabilmesi için yöresel ürünlerin üretimine ağırlık verilmesi gerekmektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.