• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

22 Kasım 2018 23:15

Çubuk Turşusu ile PTT Kargo Anlaştı

Çubuk Turşusu ile PTT Kargo Anlaştı

Ankara’nın meşhur Çubuk turşusu PTT Genel Müdürlüğü’nün “yöresel ürünlerin indirimli taşınması”na yönelik kampanyası dahilinde kargo fiyatları ortalama yüzde 60 daha uygun fiyata adrese teslim yapılacak.

Ankara PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya, Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi ile yaptıkları protokol ile Çubuk turşusunu çok uygun fiyata taşıyacak.

Yapılan bu antlaşma ile hem turşu tüketicisi alıcı, hem de gönderen üreticiye ekonomik kazanç sağlayacağını belirten Çubuk Turşucular ve Yaş Sebze, Meyve Üretim Kooperatifi Başkanı Hasan Işık Çubuk’tan tüm Türkiye’ye hatta e-pttavm ile şimdilik 11 ülkeye kooperatif üyelerimizin Kargo taşımasını Ankara PTT Başmüdürü Hasan Hüseyin Kaya ve Çubuk PTT Müdürü Bayram Ulusoy ile imzaladığımız protokol ile sağlamış bulunuyoruz. Bundan sonra milli firmamız PTT tüm Türkiye’ye kapıda tahsilat yöntemi ile daha sağlam ve ödeme garantili risksiz turşu satışını kooperatifimiz, üyelerine yönetim kurulu olarak yaptığımız bu protokolle teminat altına almıştır. Türkiye’nin her yerinden siparişler alıyoruz. Ancak kargo ücretlerinin yüksek olması nedeniyle toplumun her kesimine ulaşamıyorduk. Bu vesile ile Çubuk turşuları PTT kargo ile Türkiye’nin yanı sıra yurt dışına da gönderilme imkanı doğdu. Bundan sonra Türkiye’nin dört bir yanına gönderilen Çubuk turşumuz için daha uygun fiyat uygulaması yapıldı” dedi.

Firma Bilgileri

Çubuk Turşu Diyarı
0537 824 85 67 Firmaya Git

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.