• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

26 Haziran 2010 10:47

Çubuk Yolunda Kaza: 1 Ölü

Alınan bilgiye göre, Çubuk yolu 5 No’lu Özel Uçak Hangarları Bölgesi’nde sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir araç, üzerinden kimlik çıkmayan 40-45 yaşlarında olduğu sanılan bir erkeğe çarptı. Aracın çarptığı kişi olay yerinde öldü.

 Kaza sırasında başka bir araçta bulunan görgü tanıkları, kırmızı renkli bir kamyonun, çarptığı kişiyi, yaklaşık bir kilometre sürüklediğini, daha sonra olay yerinden kaçtığını söyledi.

Bu arada, olay yerine gelen Yaşar Şimşek, İsa isimli oğlunun yaklaşık bir saat önce kendilerini aradığını ve havaalanı yolu Çubuk Kavşağında olduğunu belirterek kendisini buradan almalarını istediğini belirtti.

Yaşar Şimşek konuşma sırasında telefonun kesildiğini bunun üzerine bu bölgeye gelerek oğlunu aramaya başladıklarını ancak bulamadıklarını ve daha sonra trafik kazası yaşanan bölgeye geldiklerini söyledi. Şimşek, kazada ölen kişinin oğlu olup olmadığını teşhis etmeye çalıştı.

Kaza yerine gelen savcının incelemesinde cesedin üzerinde kimlik çıkmadı. Yaşar Şimşek ise cesedi teşhis edemedi.

 Ceset savcının talimatıyla Çubuk Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada, olay yeri inceleme ekibinin çalışması sırasında Çubuk yönünde seyreden 06 CBD 38 plakalı otomobil, 06 YR 642 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada maddi hasar oluştu.tarfik kazasi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.