• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

18 Şubat 2016 10:16

Çubuk’a Mehdi Geldi

Çubuk’a Mehdi Geldi

cubuk mehdiÇubuk’ta Geçen hafta Cuma günü akşam saat 19:00′ de Kuzey Yıldızı Düğün Salonunda konferans yapıldı.

Konferansın kim tarafından yapıldığı davetiyelerde belirtilmedi. Bu halde toplantıya yoğun bir katılım oldu.

Çubuk’ta akşam saatlerine kadar araçlarla ve otobüslerle anons yapıldı. Katılım Artırıldı. Kuran sohbeti yapılacağı ve semazen gösterileri ve ilahi gruplarının katılacağı belirtilen programa yoğun katılım oldu. Ev ev posta kutularına davetiye bırakıldı. Davetiyelerde Toplantının kim tarafından yapıldığı belirtilmedi. Toplantıya katılan vatandaşlar, programın kendinin mehdi olduğunu iddia eden İskender Evrenestoğlu’nun taraftarları tarafından organize edildiğini öğrenince şok oldu.

Programa katılan Vatandaşlar “Biz Bu programın Sahte Mehdi İskender Evrenestoğlunun muridleri tarafından yapıldığını buraya gelince öğrendik. Çubuk’ Mehdi Gelmiş Bizim Haberimiz yok. Toplantıya katılanlar özel markaja alındı. İskender Evrenestoğlunun görüntüleri ve sohbetleri yayınlandı. Mehdiye tabi olmaları gerektiği yönünde propaganda yapıldı” dedi.

Program için izin alınıp alınmadığı, anons ve davetiyeler dağıtılırken Belediye tarafından izin verilip vermediği tartışma konusu oldu.  Programdan sonra Çubuk Emniyeti harekete geçti. Emniyetin programdan haberi olmadığı iddia edildi. Bu Programa kim, nasıl izin verdi? Bu Programı kim ve nasıl yaptı? Resmi izin alındı mı?

Haber: Çubuk Sesi

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.