• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

31 Mayıs 2015 22:22

Çubuk’a Yeni Bir Güneş Doğuyor

Çubuk’a Yeni Bir Güneş Doğuyor

Yeni Ankara Sanat ve Spor Akademisi  Meral Yankaya

İlçede yıllardır ihtiyaç duyulan sanat ve spor faaliyetlerine, farklı bir yaklaşım getiren Özel Yeni Ankara Sanat ve Spor Akademisi Çubuk’ta faaliyetlerine başladı.

Yeni Ankara Sanat ve Spor Akademisinin başarılı yöneticisi Meral Yankaya, çocuk, genç, yetişkin ayrımı yapmaksızın tüm yaş gruplarına hizmet vermeye geldiklerini belirtti.

Amaçlarının Çubuk’ta birçok ünlü sanatçı ve sporcu yetiştirmek olduğunu belirten Yankaya: “Özellikle yaz aylarında ihtiyaç duyulan bu sosyal faaliyetlerin açığını okulumuzla gidermeyi hedeflemekteyiz. Yılın 12 ayında hizmetlerimiz devam etmektedir. Bizim için kalite ve sağlık ön planda olduğundan yüzme için Yükselen Koleji ile anlaşmamızı yaptık. Yüzme etkinliğimiz için kız ve erkek öğrencilerimize ayrı birer gün tahsis ettik. Çalışmalarımıza katılmak için herhangi bir yaş sınırlamamız yoktur. Eğitim anlayışımız milli kültüre önem veren, gelenek ve göreneklerini öğrenmiş, okul terbiyesi almış, çağdaş ve yenilikçi bir eğitim anlayışıdır. Bir güneş gibi doğduğumuza, değerli Çubuklu ve yakın ilçelerdeki hemşehrilerimizin tanıklık edeceğini düşünüyoruz. Bu vesile ile hizmetlerimizi görmek için herkesi kurumumuza davet ediyorum” diye sözlerine devam etti.

Kurum yöneticisi Yankaya, “Sanatsal alanda; ud, flüt, bale, resim, gitar, bateri, drama, keman, piyano, kanun, tiyatro, ney, bağlama, el sanatları ve elektrogitar eğitimleri verilirken, sporsal faaliyetler ise; yüzme, futbol, satranç, voleybol, basketbol, jimnastik ve halk oyunları vb. gibi branşlarda uzman kadromuzla eğitim veriyoruz” dedi.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

  • Emine Yücekaya 14 Temmuz 2015 17:45 CEVAPLA

    Ben Buraya Çok Derslere Girdim Ve Çok Memnunum. Meral Yankaya Teşekkürler