• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

23 Ekim 2010 16:20

Çubuklu Eskrimcilerden Rusya’ ya Çıkarma

Çubuklu Eskrimciler Avrupa Eskrim Şampiyonası Sınavında

eskrim cubuk sampiyona

 Çubuk ilçesinde faaliyette bulunan Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 2 eskrimci, Milli Takımda yer almak üzere Rusya’nın Lobnya kentine gitti.

Ahmet Ant ve Murat Topgül’ün 31 Ekim’de sona erecek ‘Gençler Eskrim Avrupa Şampiyonası’nda Çubuk’u temsil edeceklerini söyleyen Çubuk Bekir Yılmaz Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü ve Türkiye Eskrim Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Kalender, üç kişiden oluşan Erkekler Kılıç Milli Takımının iki sporcusunun Çubuklu olmasının gurur verici olduğunu belirtti. Sporcuların iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydeden Kalender, sporcularının Türkiye’yi ve Çubuk’u en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi.

Gençler Eskrim Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi ve ilçelerini en iyi şekilde temsil edeceklerini vurgulayan Ahmet Ant ise ülkeye ve ilçeye madalya hediye etmek istediklerini dile getirerek, ‘Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Sağ olsunlar hocalarımız, federasyon yöneticilerimiz bizlerle çok iyi ilgilendiler. Moral ve motivasyonlarımız çok yüksek. Madalya kazanmak için tüm şartları yerinde. İnşallah herhangi bir aksilik çıkmaz da ülkemize madalya ile döneriz. Bu bizim şu anda tek isteğimiz’ diye konuştu.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.