• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

20 Aralık 2009 00:01

Çubuklu Öğrencilerden Karikatür Sergisi

cubuk endustri meslek lisesi resim sergisiÇubuk Endüstri Meslek Lisesi, Çubuk Aile Yaşam Merkezi ve HAYASAD işbirliği ile düzenlenen karikatür resim sergisi açıldı.

         Çubuk Endüstri Meslek Lisesi Öğrencilerinin ve Çubuk Aile Yaşam Merkezi Üyelerinin bir yıl içerisinde yaptıkları karikatür resimleri meslek lisesinin kantin salonun da sergilendi. Sergisinin açılışını Merkez Müdür Ahmet Tandoğan, Okul Müdürü Mehmet Saat, Müdür Başyardımcısı Çetin Sümer, Müdür yardımcısı Hulusi Türkoğlu, Merkez Eğitmeni Emel Kayhan ve öğrenciler yaptı.

 Hasta ve doktor arasında yaşananları mizahi bir şekilde ele alındığı ve anlatıldığı karikatür çizimlerinden oluşan sergide konuşan Tandoğan, “Aile yaşam merkezini öğrencilerin becerilerini keşfede bilmeleri için bulunmaz bir hazine olarak görüyorum. Okullarda öğretmenlerimiz öğrencilerinin yeteneklerini ilerletmesini istedikleri konuda bizlere yönlendirirlerse, bu gün burada olduğu gibi ilçemizde güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Bu güzel ve başarılı çalışmalar umuyorum diğer öğrencilerimizin de yeteneğini ortaya çıkarmada öncülük edecektir. Öğrencilerimizi cesaretlerinden dolayı kutluyor ve resim öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum” dedi.

         Öğrencilerin yoğun ilgi göstererek beğeniyle izlediği resim sergisi hafta sonuna kadar sanatseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.