• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

15 Eylül 2010 13:04

Çubuk’lular Yılın Enlerini Seçiyor

Ankara’nın Çubuk ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Çubuk Kültür Festivali’nde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ‘yılın en iyileri’ seçilerek ödüllendirilecek.

melih gokcek resim

16-19 Eylül tarihlerinde 6’ncısı düzenlenecek olan Uluslararası Çubuk Kültür Festivalinde ‘yılın en iyilerini’ seçmek için yaklaşık bir aydır çalıştıklarını belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ilçeye kendi alanlarında katkı sağlayan kişileri ödüllendireceklerini söyledi.

Ödül töreninin, festivalin ikinci gününde düzenleneceğini anlatan Özden, ödül verilecek kişileri açıkladı: ‘Sivil Toplum Kuruluşu dalında; Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın. Siyaset dalında; ilçemize en çok ziyareti gerçekleştiren ve ilçe meseleleri ile yakından ilgilenen Ankara Milletvekilimiz ve AK Parti Grup Başkan Vekili Sayın Haluk İpek. İlim dalında; İlahiyatçı Prof. Dr. Agah Çubukçu. Belediye Başkanı dalında; başta festivale katkıları olmak üzere, ilçenin gelişmesinde önünü açan en önemli unsurlardan biri olan Çubuk Ankara yolunun 6 şeritli yapılması, ilçenin alt yapısı ve ilçenin en önemli mesire alanlarından Çubuk 2 Barajı ile Karagöl’e yapılacak yatırımlar konusunda her türlü desteği veren, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek. Bilim dalında; sıra dışı icatları sayesinde ulusal basında ilçemizin adının duyurulmasına katkı sağlayan ilçemizin mucidi Eşref Yücelyiğit. Bürokrat dalında; ilçemizde kurulacak üniversitenin alt yapısını hazırlamak amacı ile ilçeye yurt kurulmasına öncelik eden, YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayarak ve ilçemize yapılan yeni içme suyu arıtma tesisinin kurulmasına katkı sağlayan ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç. Ekonomi dalında; ilçemize yeni yatırım yapan iş adamlarından İtimat Tavukçuluğun Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çakır ve İş Adamı Özlüce Tavukçuluğun sahibi Hasan Buzluk.

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.