• mufitonbasi@gmail.com
  • 0530 052 84 88

HABER DETAYI

16 Nisan 2014 23:23

Çubuk’ta Asayiş Bülteni: 6 Kişi Yakalandı

cubuk asayis haberleri

Çubuk’ta meydana gelen 2 farklı asayiş olayında polis tarafından 6 kişi yakalandı.

Çubuk’ta Çaldıkları Otomobili Parçalarken Yakalandılar

Keçiören ilçesinden çaldıkları otomobili, Çubuk’ta parçalarken suçüstü yakalanan zanlılar tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Keçiören ilçesinde Hasan Hüseyin Güngör’e ait park halindeki 06 YHT 27 plakalı otomobil, gece geç saatte çalındı.

Çubuk İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri aldıkları bir ihbar üzerine otomobili M.E. (37), U.C.(38) ve F.Y.(42) isimli şahısların çaldığını ve Çubuk’a getirdikleri bilgisine ulaştı. Zanlıların takibini sürdüren ekipler, şahısları Çubuk Ahi Evran Sanayi Sitesi’nde bulunan boş bir depoda otomobili parçalarken suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan ve çok sayıda araç hırsızlığından dolayı sabıkaları olan M.E. (37), U.C.(38) ile F.Y.(42)  emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları Ankara Adliyesi’nde tutuklanarak Sincan Cezaevi’ne gönderildi.

Parçalara ayrılan otomobil ise sahibine teslim edildi.

Kadın Hırsızlar Yakalandı

Çubuk Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, düzenledikleri operasyonda hırsızlık amacıyla bir eve giren 3 kadını suçüstü yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Merkezden Çubuk’a gelen T.G (30), K.G (25) ve K.G (21) isimli 3 kadın, Cumhuriyet Mahallesi Stat Caddesi’nde bir apartmanın giriş katına girdi.

Evde bulunan 2 çeyrek altın, 2 altın künye, 1 alyans yüzük, 170 TL ve 1000 Doları alarak kaçmaya çalışan hırsızlar, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerince suçüstü yakalandı.

Çok sayıda hırsızlık suçlarından sabıkaları olduğu tespit edilen T.G., K.G. ve K.G. sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Zanlıların üzerilerinden yakalanan altın ve paralar mal sahibine teslim edildi.

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.